Ajankohtaisia puhujasuosituksia syksyn tapahtumiin

Kari Ketonen – Karisma osana vuorovaikutusta

Kari Ketonen on psykoterapeutti, palkittu näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Ketonen puhuu karismasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä kuten energiasta, tietoisesta läsnöolosta ja yhteydestä omaan kehoon.

Oikotietä näiden kehittämiseen ei ole, mutta sen voi oppia. Karisma näkyy ihmisen vuorovaikutuksessa ja laadukkaan vuorovaikutuksen Ketonen sanoo olevan yhdistelmä spontaania ilmaisua ja kontrollia. Yhteyttä omiin tunteisiin ja aistimaailmaan ei pidä tukahduttaa. Epämiellyttävätkin tunteet ja tilanteet on hyvä kohdata. Omien pelkojen kanssa oppii elämään, itsetunto kasvaa ja karisma ei ole teennäistä. Ketonen sopii erinomaisesti puhujaksi työyhteisöjen tiimipäiviin, kick offeihin ja koulutuspäiviin.

Kari Ketonen luotsaa ruutuun palanneen Hyvät ja huonot uutiset tv-ohjelmaa.

Tutustu Ketoseen tarkemmin

Jere Hietala – Rohkeus on auttaa heikompaa

Jere Hietala on palkittu mainosvalokuvaaja, Tailorframen perustaja ja sarjayrittäjä. Hietalan henkilökohtainen intohimo on luonnon ja villieläinten hyvinvointi sekä suojelu. Hietalasta tärkeintä on auttaa niitä, jotka eivät itse pysty itseään auttamaan. Hietala palasi juuri Afrikasta, jossa hän oli taistelemassa salametsästystä vastaan.

Kuvaajana hänen kameransa edessä on ollut lukuisia maailmantähtiä, kuten: 50 Cent, Conan O’Brien, Kimi Räikkönen, NHL ja NBA-tähtipelaajia.

Hietalan puheenvuorot ovat tarinoita seikkailuista ja kuvausmatkoista. Esityksiään hän värittää valokuvin, joiden takaa löytyy aina vaikuttava ja opettavainen tarina. Hän saa kuulijansa pysähtymään ja pohtimaan vastuullista yrittämistä, ja miten itse voi soveltaa tätä ajattelutapaa jokapäiväiseen elämään.

Tutustu Jereen tarkemmin

Ilona Rauhala – Psykologinen pääoma onnistumisessa

Ilona Rauhala on lukuisia kirjoja kirjoittanut valmentava psykologi, blogin pitäjä ja yrittäjä. Hänen kutsumus on auttaa työelämän avainhenkilöitä soveltamaan psykologista tietoa suorituksen- ja muutoksen johtamisen apuna. Rauhala auttaa organisaatioita työelämän murroksen haasteissa ja valmentaa yrityksiä viemään onnistuneesti muutoksia läpi.

Rauhala painottaa psykologisen pääoman merkitystä onnistumisessa, palvelukulttuurin kehittymisessä ja kilpailukyvyssä. Rauhala on tuttu niin televisiossa, lehtien palstoilla kuin sosiaalisessa mediassa. Puhujana hän on innostava ja kannustava, ollen samanaikaisesti haastava ja suora.

Tutustu Ilonaan tarkemmin

Vertti Harjuniemi – Tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa

Vertti Harjuniemi on personal trainer ja hyvinvointivalmentaja. Hänet tunnetaan mm. elämäntapamuutoksiin keskittyvistä televisio-ohjelmista. Harjuniemi rohkaisee jokaista ottamaan askeleen kohti parempaa henkilökohtaista hyvinvointia.

Jokainen kohtaa elämässään haasteita esimerkiksi työssä jaksamisen eri osa-alueilla. Nykyaikana ulkonäköpaineetkin ovat yleistyneet ja Harjuniemi painottaa, että jokaisen ei tarvitse olla fitness kunnossa voidakseen hyvin. Tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa. Puhujana Harjuniemi on motivoiva ja voimistava, jonka erityisosaamiseen kuuluu liikunnan ja ravinnon merkitys kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Tutustu Verttiin tarkemmin

Pekko Vehviläinen – Suomen mitatuin mies

Pekko Vehviläinen on tekniikan tohtori ja digitaalisten hyvinvointipalvelujen asiantuntija.
Vehviläinen onkin saanut lempinimen "Suomen mitatuin mies" ja hän näkee biohakkeroinnin olevan alati kasvava ilmiö.

Vehviläisen tavoitteena on auttaa yrityksiä ymmärtämään, miten eri mittalaitteilla kerättyä dataa analysoimalla voidaan vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin. Yli 20 vuoden kokemuksella Vehviläinen on asiantunteva puhuja, joka on ajan hermolla digitaalisuuden vaikutuksista terveydenhuolto- ja hyvinvointipalveluihin.


Tutustu Pekkoon tarkemmin

Robert Karjel – Mikään ei ole mahdotonta

Robert Karjel palkittiin Talarforumin Vuoden puhujana 2016. Karjelilla on pitkä sotilaallinen tausta ja kokemus maailmalta. Hän on toiminut muun muassa helikopteripilottina ja taistellut Somaliassa merirosvoja vastaan. Haastavat ja onnistuneet operaatiot ovat opettaneet, että mikään ei ole mahdotonta - tämä on Karjelin pääviesti yrityksille ja yhteisöille.

Puheissaan hän painottaa, että kannustava yrityskulttuuri rakentuu, kun keskitytään yhdessä lopulliseen päämäärään ja unohdetaan liiallinen hierarkia. Ruotsissa Karjel arvostettu ja vaikuttava puhuja tiimityön tärkeydestä ja johtamisesta.

Tutustu Robertiin tarkemmin

Fredrik Reinfeldt – Arvostettu poliittinen vaikuttaja

Fredrik Reinfeldt palkittiin kunniamaininnalla pitkäaikaisesta työstään Talarforumin Vuoden puhuja 2016 –gaalassa. Reinfeldt on vaikuttanut aktiivisesti 25 vuotta Ruotsin politiikassa. Hän toimi muun muassa Ruotsin pääministerinä vuosina 2006-2014.

Reinfeldtin pääministerikauden aikana Ruotsi muutti taloutensa ja työvoimamarkkinansa tehden maasta yhden maailman arvostetuimmista. Yli 300 000 uutta työpaikkaa luotiin ja maalla oli suurempi talouskasvu, ja parempi julkinen talous kuin muilla vertailukelpoisilla mailla. taloudellisesta tilasta huolimatta. Asiantuntevan Reinfeldtin pääaiheita ovat johtajuus, talous ja politiikka.

Tutustu Reinfeldtiin tarkemmin

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2