Suomalainen työelämä voi hyvin - asennoidu syksyyn voitokkaasti

Madventures – Suomen uhkarohkeimmat yrittäjät

Suomalaiset arvostavat työelämässä luottamusta ja tasa-arvoa. Kyky kuunnella ja puhua korostuu nostaen vuorovaikutuksen keskiöön missä tahansa organisaatiossa, Riku Rantala kertoo muistuttaen toimivan työyhteisön kulmakivistä.

Riku Rantala, Tuomas Milonoff ja Elise Pietarila nimettiin juuri Suomen uhkarohkeimmiksi yrittäjiksi heidän uuden projektinsa Startup refugees –verkoston myötä. Hankkeen tarkoitus on edistää turvapaikanhakijoiden nopeaa työllistymistä yritystoiminnalla. Palkinto jaettiin yrittäjille, jotka ovat innovatiivisella tavalla toteuttaneet omaa uhkarohkeaakin yritysideaansa.

Rantala ja Milonoff ovat tunnettuja Madventures – sekä Docventures –sarjojen ja ilmiöiden myötä. Tämän mukaansatempaavan kaksikon luentojen teemoja ovat monikulttuurisuus, tavoitteiden saavuttaminen, rohkeus sekä luovuus. He jakavat luennoillaan unohtumattomia tarinoita matkoiltaan maailmalla sekä kokemuksistaan yrittäjinä ja omien ideoidensa rohkeina toteuttajina.

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Klaus Härö – Tiimityö on avain parhaaseen lopputulokseen

Toimivan tiimin merkitys työn lopputuloksen ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta on ensisijaisen tärkeää. Tämän väitteen puolesta puhuu myös Suomalaisten elokuvaohjaajien kärkijoukkoon kuuluva Klaus Härö.

- Elokuvaa ohjatessa osa ihmisistä on ennestään tuttuja ja osa tuntemattomia. Jotta päästään töihin käsiksi, on kyettävä tutustumaan ja rakentamaan keskinäinen luottamus nopeasti. Vallitseva luottamus mahdollistaa luovuuden ja ideat, Härö kertoo painottaen jokaisen työpanoksen merkitystä onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Härö on luennoitsijana omaa luokkaansa. Hänen persoonallinen tyylinsä ja vahva läsnäolonsa luennoilla vangitsevat kuulijat innostaen ja motivoiden näkemään oman työn merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta. Härön luentojen keskeisiä teemoja ovat johtajuus, luovuus, tiimityöskentely ja taiteellinen työ. Hän lähestyy aiheita elävästi omien kokemustensa kautta antaen yleisölle mukaansatempaavien tarinoiden muodossa konkreettisia vinkkejä kohti sujuvampaa tiimityöskentelyä.

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Ilkka Halava - Suomella on edessä 30 vuoden kultakausi

Arvostettu tulevaisuudentutkija ja työelämän asiantuntija Ilkka Halava näkee suomalaisen työn tulevaisuuden valoisana ja digitalisaation vain parantavan välineitä ja toimintatapoja, joiden avulla työtä tehdään. Työ niinkuin sen nyt miellämme tulee muuttumaan ja yksilöiden on kasvettava täyden vastuun työotteeseen.

- Meillä on alkamassa 30 vuoden kultakausi. Se on kausi, jolloin tehdään ja kasvetaan saaden aikaan merkityksellisiä asioita. Kannustaisinkin asennoitumaan tulevaisuuteen voitokkaasti sekä uteliaasti, Halava rohkaisee. Hän painottaa autonomian ja itseohjautuvuuden olevan keskiössä mielekkäässä työelämässä.

Halava on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Hän on ollut mukana lukuisissa tuote-, palvelu-, konsepti- ja muissa kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 20 vuoden ajan.

Puhujana Halava on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta elinkeinorakenteen kehittämiseen ja modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä asumisen tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Katja Saarinen - Löydä oma polkusi ja ylitä kuvitteelliset rajasi

Jokaisen on mahdollista saavuttaa tavoitteet, kun uskaltaa ylittää omat kuvitteelliset rajansa, muistuttaa paralympiaurheilija ja Suomen Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen yleisöään.

Saarinen on paralympiaurheilussa yli 15 – vuoden uran tehnyt alppihiihtäjä. Urheilu-uran ohella Saarinen on valmistunut luokanopettajaksi Helsingin yliopistolta. Hänet palkittiin Uuno–pokaalilla Urheilugaalassa 2015 urheilu-urasta, joka päättyi Saarisen neljänsiin paralympialaisiin 2014 Sochissa.

Saarinen on osoittanut, että vain asenteella ja periksiantamattomuudella on merkitys matkalla kohti tavoitteita. Hän puhuu yrityksille ja organisaatioille näistä teemoista motivoiden ja kannustaen jokaista löytämään oman polkunsa.

Saarinen valaa omakohtaisten kokemusten ja tarinoiden kautta yleisöön uskoa muutoksen ja uusien elämäntilantilanteiden kääntämiseen voitoksi. Hänen mukaansa menetettyä ei voi jäädä murehtimaan. Sen sijaan on uskallettava miettiä, miten voi edelleen toteuttaa itseään ja nauttia elämästä. Myöskään epäonnistumista ei tule pelätä, koska se on osa eteenpäin menemistä.

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Jussi Heikelä – Tee jokaisesta päivästä paras päivä

Kun jokaisen päivän on oltava paras päivä ja valtavasta määrästä informaatiota on pystyttävä nopeasti suodattamaan timanttinen osa, on vireystilan ja asenteen oltava kunnossa.

Viihteen syvissä vesissä marinoitu median tekijä, koko kansan tuntema toimittaja ja juontaja Jussi Heikelä on noussut suureen suosioon myös puhujalavoilla. Hänen asenneluentonsa keskittyy tekijöihin, joiden avulla itsestään saa irti maksimituloksen päivästä toiseen. Median toimintaan ja sen hyödyntämiseen keskittyvällä luennollaan tämä media-alan rautainen ammattilainen avaa yleisölle median toiminnan saloja vuosien kokemuksensa myötä.

Heikelä luotsasi suosittua aamushowtaan radiossa 11 vuotta ja ammentaa tästä universaalisti toimivia ajatuksia yleisölleen. Hän kannustaa ja motivoi yleisöä antaen konkreettisia neuvoja siihen, kuinka jokaisesta päivästä on mahdollista tehdä paras päivä.

Speakersforum tuo Jussi Heikelän Bisnespäivien Dimmercity Stagelle Messukeskukseen 21.syyskuuta klo 10. Rekisteröidy kävijäksi Bisnespäiville ja tule kuuntelemaan Heikelän luento täynnä asennetta ja energiaa. Speakersforumin messuständi löytyy osastolta 5p23. Tervetuloa!

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Ronja Salmi – Ikäluokkansa kokenein tv-juontaja Suomessa

Ronja Salmi on yrittäjä, kirjailija ja ikäluokkansa kokenein tv-juontaja Suomessa. Hän on tehnyt monipuolisesti toimittajan töitä, sekä toiminut pitkään sisältömanagerina, tapahtumatuottajana ja copywriterina.

Salmen parhaita puolia ovat nopeasti leikkaava pää ja laaja sanavarasto sekä tarinan kerronnan taito, mitkä tekevät hänestä sujuvan ja pidetyn suurten tapahtumien sekä suorien lähetysten juontajan.

Tilannetajunsa ja karismansa johdosta Salmi on myös kysytty paneelikeskustelujen ja haastatteluiden vetäjä. Persoonallaan ja ammattitaidollaan Salmi kuljettaa tapahtuman läpi ottaen yleisön huomioon ja pitäen mielenkiinnon sekä tunnelman yllä.

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Christina Stielli – Työnilon löytämisen merkitys

Talarforumin Vuoden Puhujaksi peräkkäisinä vuosina 2014 ja 2015 valittu menestyskirjailija Christina Stielli puhuu tiimityöstä, vuorovaikutuksesta ja työn ilon merkityksestä.

Stielli on energinen ja inspiroiva puhuja. Hän korostaa vuorovaikutuksen ja toimivan työyhteisön lisäksi suunnitelmallisuuden merkitystä isona osana työviihtyvyyden ja työhyvinvoinnin kasvattamisessa. Hän haastaa yritykset hylkäämään perinteiset ajatusmallit johtajuuden hierarkiasta ja kannustaa jokaista ottamaan vastuun oman työn kehityksestä.

Stiellin luennot keskittyvät työhyvinvoinnin lisäämiseen, muutosprosessin tasapainoon sekä johtajuuteen ja oman työnsä johtamiseen. Hän johdattaa puheellaan yleisön päätelmään siitä, että jokainen voi olla juuri sitä mitä haluaa, kunhan päättää suunnan ja sen millä tavoin haluaa tulla kohdelluksi.

Kiinnostuitko? Lue lisää tästä

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2