Speakersforum News - Uutiskirjeitä Speakersforum - Joulukuu 2015

Roope Salminen - Uusi juontajakasvo

Roope Salminen on tunnettu näyttelijä ja muusikko. Roope kuuluu palkittuun viihdeimprovisaatioryhmä Kolinaan ja toimii myös sen taiteellisena johtajana. Hän on juontanut mm. Uuden Musiikin Kilpailun, Koomikot, sekä Hittikärpänen –sarjoja.

Roopelle tuttuja ovat myös livelähetykset ja hän on omimmillaan lavalla pitämässä tunnelmaa yllä ja ottaen yleisön haltuunsa.

Juontojen lisäksi Roope tekee yhdessä Olli Äkräksen kanssa improlauluja tapahtumissa. Tämä sopii loistavasti ohjelmaksi esimerkiksi messuille tai yritysjuhliin.

Lue lisää tästä

Jenni Pääskysaari - Uusi puhuja

Jenni Pääskysaari on puhujaverkostomme uusi kasvo. Jenni tulee puhumaan yrityksille työssä viihtymisestä, tasa-arvoisesta työarjesta, luovuudesta ja luottamuksellisesta työilmapiiristä.

Jenni on Tyttö sinä olet –menestyskirjan kirjoittaja, sisällöntuottaja ja yrittäjä. Hänellä on 20 vuoden kokemus mediasta. Radiosta aloittaneen Jennin vahvuuksia ovat monipuolisuus ja sisällön sekä median ymmärtäminen niin taustavaikuttajan kuin esiintyjän näkökulmasta.

–Ympäristön pitäisi antaa tyttöjen kasvaa sellaisiksi kuin he itse haluavat rakentua. Usein tytöille viestinä välitetään sitä, mikä heidän käytöksessään ei sovi, millaisia he eivät saa olla ja miltä he eivät saa näyttää. Haluan rohkaista tyttöjä olemaan juuri sellaisia kuin he ovat, Jenni painottaa. Hän käy puhumassa työyhteisöissä mm. siitä miten löytää oma paikkansa, luovuutensa, itsevarmuutensa ja karismansa työelämässä.

Lue lisää tästä

Saku Tuominen - Uusi teema: uskomusjärjestelmät

Saku Tuominen, menestynyt yrittäjä, arvostettu luovuusguru ja työelämän uudistaja tekee paluun puhujalavoille uuden teeman kanssa.

–Aloin miettiä, minkä takia aikuiset ihmiset eivät saa mitään aikaiseksi? Miksi muutos tuntuu niin vaikealta niin yksilö- kuin organisaatiotasolla ja mitä sille voi tehdä? Kuka tahansa voi muuttua ja kasvaa, hän painottaa kertoen, että kaikessa on kyse uskomusjärjestelmän muutoksesta. Mutta se ei tapahdu automaattisesti, pitää uskoa muutokseen ja kykyyn tehdä muutos. Jos uskoo muutoksen ylipäätään olevan mahdollista, on kaikki tietenkin pikkaisen helpompaa. Helpottaa jos tunnistaa, kuinka uskomukset ovat syntyneet ja miten niitä voi muuttaa. Se on avain kaikkeen. Elämme aikaa, jolloin kaikki on jatkuvassa muutoksessa. Yritysten on entistäkin tärkeämpää uskoa siihen, että muutos on mahdollista tehdä ja tehtävä konkreettisia tekoja sen eteen.

Saku on innostava, motivoiva ja äärimmäisen vaikuttava puhuja. Hänellä on kyky ottaa yleisönsä ja luoda vuorovaikutus, jonka kautta Sakun sanoma välittyy vahvasti. Sakulle tärkeää puhujana on, että kuulija saa sellaisen kipinän, joka johtaa tekoihin elämässä, eikä puhe jää vain puheen tasolle.

Lue lisää tästä

André Noël Chaker - Pako Jumilompolosta

Kanadalaisranskalainen juristi, bisnesantropologi, kirjailija ja Vuoden Puhuja 2012 André Noël Chaker valaa taas suomalaisiin uskoa kykyihimme ja mahdollisuuksiin saavuttaa unelmat uuden kirjansa "Joulupukin unelma", sekä siihen perustuvan luentonsa kautta.

Chakerin lokakuussa 2015 julkaistu kirja Joulupukin unelma käsittelee ajankohtaisia teemoja; yhteistyötä, rohkeutta, sisua, yrittämistä ja työntekoa tavoitteiden eteen. Kirjassa painotetaan näiden teemojen lisäksi yhteistyön merkitystä. Yhdessä tekemällä olemme vahvempia ja saamme enemmän aikaan.

“The Finnish Miracle – Ihanuuksien Ihmemaa” menestyskirjan kirjoittaja Chakerin uusi kirja saa jälleen koko kansakunnan itsetunnon kohoamaan – aikuiset ja lapset uskomaan omaan unelmaansa. Se on tarina siitä, kuinka Joulupukista tuli Joulupukki ja miten me kaikki voimme tehdä unelmastamme totta.
André painottaa kirjassaan ja siihen perustuvalla luennolla rohkeuden, asenteen, avarakatseisuuden, yhteistyön, tekojen ja sisun merkitystä menestymisessä.

Lue lisää tästä

Mikko Kuustonen - Tervetuloa Speakersforumiin!

Olemme aloittaneet yhteistyön kaikkien tunteman hyvän mielen ja tahdon lähettilään Mikko Kuustosen kanssa. Tarkoitus on ensi vuonna tarjota työyhteisöille entistäkin parempaa kommunikaatiota ja kohentaa työilmapiirejä Mikon säestyksellä. Työhyvinvointi, motivaatio ja asenne ovat edelleen Speakersforumin asiakkaiden tärkeimpiä koulutuskohteita vuosittain.

–Työyhteisöissä osataan hyödyntää yhä taitavammin ulkopuolista asiantuntijuutta ja etsiä työvälineitä sujuvampaan arkeen. Sen sijaan luovan ajattelun ja rohkeutta tukevan ilmapiirin rakentamisessa voitaisiin käyttää huomattavasti enemmän toimijoita oman kentän ulkopuolelta. Tätä kokemusta koen itse kartuttaneeni esimerkiksi tv-tuotannoissa tai bändeissä, Mikko Kuustonen toteaa.

–Uskon lujasti siihen turvaverkkoon, joka muistuttaa yhteisistä päämääristä, mutta sallii keskeneräiset ideat. Yhteisesti jalostamalla luodaan aina huomattavasti älykkäämpiä ja toimivampia ratkaisuja kuin yksinäisissä kammioissa. Hehkutan huonojen ideoiden palavereita, joista poikii helmiä. Luottamus, yhteisöäly ja oikea henki syntyy näissä hetkissä.

Mikko Kuustonen on innostava puhuja ja karismaattinen esiintyjä. Suuri yleisö tuntee hänet lauluntekijänä, artistina ja tv-persoonana, mutta taustalla on myös kahden vuosikymmenen yrittäjyys ja vahva meriitti puhujana.

Kuustonen uskoo myös tarinan voimaan. Kahden vuosikymmenen kehitysmaakiertäminen on kartuttanut kokemuspankkia hämmentävillä kohtaamisilla ja nerokkailla selviytymiskeinoilla. Yhteisöllisyys, innostus ja inhimillisen kokoinen onnellisuus ovat hänen teemojaan. Valovoimaisen tarinan tukena Mikko käyttää elävää musiikkia ja valokuvia.

Lue lisää tästä

Mark Gallagher - Tiimityö, johtajuus ja riskienhallinta

Mark Gallagher on kirjailija ja F1 –bisneksessä vuosia vaikuttanut mies. Hän aloitti uransa formuloiden parissa toimittajana sekä tuottajana ja on ollut mm. Jordanin markkinointipäällikkönä sekä toiminut tallin hallinnossa sen menestyneimpinä vuosina. Nykyisin Mark on yhä mukana formulabisneksessä, ja on kansainvälisesti arvostettu puhuja. Hänen aiheitaan ovat mm. tiimityö, johtajuus, riskienhallinta sekä motivaatio.

–Ihmisten kehittäminen, heidän sisäisen motivaationsa ymmärtäminen, tiimihengen rakentaminen ja sellaisen ilmapiirin luominen, jossa työt tulevat aina tehdyksi deadlineihin mennessä ja tavoitteet saavutetaan toistuvasti, on edellytys niin formuloissa kuin missä tahansa muussakin bisneksessä, Mark sanoo.

Puheessaan hän lähestyy aihealueitaan F1 –maailman oppien kautta. Vankka kokemus, asiantuntijuus ja luonteva sekä mukaansatempaava esiintyminen takaavat kuulijalle vaikuttavan kokemuksen ja uutta näkökulmaa käsiteltäviin teemoihin.

Lue lisää tästä

SF Koulutukset - Ajan henkeen sopivat ja arvostetut kouluttajat ovat saatavilla helposti!

Puhujaverkostomme on tunnettu eturivin puhujista ja arvostetuista eri alan osaajista, jotka usein ovat myös huippuvalmentajia ja -kouluttajia. Tarjoamme yhtenä ratkaisuna Speakersforumin avoimia koulutuksia tilanteisiin, joissa työnantaja haluaa täydentää työntekijöidensä kompetenssia eri osaamisalueilla.

–Avoimet koulutukset ovat erinomainen ja kustannustehokas kanava silloin, kun asiantuntijalle, uudelle rekrytoinnille tai ylimmälle johdolle halutaan antaa nopeaa täydennyskoulutusta alan huipulta, kertoo Speakersforumin asiakkuusjohtaja Mauri Ranta.

–Olemme nyt avanneet muutosjohtamisen, SOMEn hyödyntämisen ja esiintymistaitojen koulutukset. Tulemme laajentamaan koulutustarjontaa ensi vuonna asiakkaidemme kiinnostuksen ja kysynnän mukaan.

Tutustu koulutuksiin tästä

Vuoden Puhuja 2015 -äänestys

Kenestä avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja, lastenkirjailija Linda Liukas, uutisankkuri Peter Nyman ja liikemies Jonas Kjellberg saavat seuraajansa?

Vuosi lähenee loppuaan ja pian on taas aika juhlia suomalaista puhujakulttuuria sekä palkita alan ansioituneita tekijöitä 28. tammikuuta 2016 järjestettävässä Vuoden Puhuja 2015 -gaalassa.

Meillä on vahva näkemys satojen palautekeskustelujen myötä siitä, ketkä titteleistä tulevat kisaamaan. Asiakkaidemme äänillä on suuri merkitys. Kuka on sinun suosikkisi? Anna äänesi kuuluviin!

Äänestä suosikkiasi tästä

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2