Speakersforum News - Uutiskirjeitä Speakersforum - Marraskuu 2015

Juhani "Tami" Tamminen - Asenne ja tiimityö

Juhani “Tami” Tamminen on paitsi kiekkolegenda ja loistava valmentaja, myös vaikuttava motivaatiopuhuja. Hänen aihealueitaan ovat mm. johtajuus, tiimihenki, tekemisen asenne ja tavoitteiden toteuttaminen. Ennen kaikkea Tami on meistä parhaimmillaan, kun saa luoda työyhteisöön nostetta ja energisoida sekä valaa me-henkeä.

Tami painottaa puhueessaan johtajan merkitystä roolien jakamisessa. On nähtävä tiimissä ne kyvyt, joita pelaaja ei vielä itse ole huomannut. Näin oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, tekemässä töitä sillä kyvyllä ja lahjakkuudella, josta saavat kaiken irti ja annettua. Johtajan on annettava ihmiselle rooli, jossa päästä loistamaan. Tässä roolissa on tehtävä siihen kuuluvat pienimmätkin asiat parhaalla tavalla, sillä ne ovat usein ratkaisevia asioita. Keskittyminen tekemiseen ja tekemisen tarkoituksenmukaisuus ovat keskiössä. Ymmärrä mitä olet tekemässä, jos et ymmärrä, kysy ja hoida asiat aina loppuun asti keskittyen olennaiseen.

Lue lisää tästä

Madventures - Rohkeus ja uskallus äärialueilla oloon

Suosittu puhujakaksikko tuottaja Riku Rantala sekä ohjaaja Tuomas “Tunna” Milonoff on juuri nimetty journalistipalkinnon saajiksi. ”Rantala ja Milonoff ovat onnistuneet tekemään vakavasta kiinnostavaa ja tärkeästä trendikästä”, todetaan Docventures- ohjelman myötä myönnetyn journalistipalkinnon perusteluissa. Kaksikon Madventures-sarja, jossa he seikkailevat ympäri maailmaa tutustuen eri kulttuureihin on luonut pohjan heidän luennoilleen. Pääteemoina ovat monikulttuurisuus, rohkeus sekä tavoitteiden saavuttaminen.

Riku ja Tunna puhuvat asenteen ja rohkeuden merkityksestä tavoitteiden saavuttamisessa sekä ennakkoluulojen rikkomisesta matkalla tavoitteisiin. Ennakkoluulot saattavat olla unelmien ja tavoitteiden edessä, ole siis avoimena maailmalle ja uskalla rikkoa rajasi.

Lue lisää tästä

Mona Moisala – Kuukauden puhujatulokas

Aivotutkija Mona Moisalan intohimona on aivojen ja sitä kautta ihmisen toiminnan ymmärtäminen sekä helpottaminen. Hänen tavoitteenaan on kääntää tieteellisen tutkimuksen tuottama tieto ymmärrettävälle kielelle niin, että sen merkitys ihmisen arkipäiväiseen elämään selkenee.

- On jännittävää olla mukana tuomassa uutta tietoa maailmaan, Aivot ja ihmiset eivät nimittäin ole kuin koneita. Kun on tietoinen rajoitteista niitä voi käyttää hyödyksi, Mona kertoo.

Mona puhuu aivojen toiminnasta työelämässä sekä aivoystävällisestä esiintymisestä. Ymmärrys aivojen toiminnasta auttaa meitä kehittämään ajatteluamme, viestimään tehokkaammin ja ymmärtämään toisiamme.

Lue lisää tästä

Alf Rehn - Kansainvälisesti tunnustettu bisnesajattelija

Organisaation ja johtamisen professori Alf Rehn on listattu Thinkers 50-sivuston puolesta “Tulevaisuuden bisnesajattelijoiden” joukkoon. Alf on tunnettu asioiden kysenalaistamisesta sekä uusien näkökulmien esiintuomisesta luennoillaan. Hän lähestyy aiheita terävästi herättäen yleisönsä ajattelemaan puhuessaan yrittäjyydestä, luovuudesta ja innovatiivisuudesta sekä johtamisesta.

Alf painottaa ideoiden lähtevän ihmisistä ja yritysten olevan joko niiden mahdollistaja tai tappaja. Hyvän johtajan tärkeä taito on kuunteleminen. Näin kuullaan myös ihmisistä lähtöisin olevat ideat, jotka taas mahdollistavat kasvun.

Lue lisää tästä

Saimi Hoyer - Rohkeus ja unelmat

Saimi Hoyer on vaikuttavan läsnäoleva tarinankertoja, vahvaluonteinen tekijä, joka omalla tarinallaan haluaa herättää ihmiset arvostamaan elämää ja uskomaan omiin unelmiinsa sekä löytämään oman tiensä, jota kulkea. Saimi on kohdannut henkilökohtaisen vakavan sairastumisen ruuhkaisten malli- ja media-alan työvuosien pyörteissä. Nyt hän voi hyvin, ja kertoo tarinansa rohkaistaakseen ihmisiä tavoittelemaan rohkeasti unelmiaan. Saimi on tehnyt läpimurtonsa puhuja-alalla tänä vuonna ja on ehdolla Vuoden Puhuja Tulokkaaksi.

Lue lisää tästä

Milad Mohammadi - Monimuotoisuus ja inspiraatio

Milad Mohammadi on yksi Ruotsin tunnetuimmista ja inspiroivimmista keynote-puhujista. Hänet on nimetty Talarforumin Vuoden Läpimurron tehneeksi puhujaksi vuonna 2014.

Milad oli 22-vuotiaana sekä Ruotsin nuorin asianajaja, että poliittinen tutkija ja hänestä on ennustettu yhtä tulevaisuuden merkittävimmistä johtajista.

Milad puhuu monimuotoisuudesta, vuorovaikutuksesta ja inspiraatiosta. Hän on vaikuttanut moneen yritykseen, yhteisöön ja organisaatioon teeseillään siitä kuinka eroavaisuudet ihmisissä ovat suurin mahdollisuus.

Lue lisää tästä

Puhuja-alan uutiset lyhyenä videokoosteena kerran kuukaudessa

Haluatko kuulla kerran kuussa koosteen, mitä puhuja-alalla tapahtuu juuri nyt? Speakersforum News -lähetykset antavat vastauksen, mitkä ovat kuukauden TOP teemat Speakersforumissa ja koko puhuja-alalla. Uutiset tehdään Speakersforumin omalla studiolla Espoossa.

Lue lisää tästä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2