Maaretta Tukiainen
Valokuvaaja: Meeri Utti

Muutosprosessien mentori

Maaretta Tukiainen

Pieniä ihmeitä, pieniä askelia ja suuria muutoksia

Maaretta Tukiainen on intohimoinen tarinankertoja, valmentaja ja muotoilija, joka fasilitoi, sparraa ja mentoroi muutosprosesseja eri toimialoilla. Hän uskoo elinikäiseen oppimiseen ja yhdessä luomiseen. Maaretta näkee tulevaisuudessa monen meistä olevan "moniura-ihminen". Kun vanhat toimialat katoavat ja uusia syntyy, on meidän otettava itse vastuu oman osaamisen päivittämisestä ja muokattava siitä näköisemme. "Onnistunut muutos" - luento onkin yksi Maaretan kysytyimmistä puheista.

Ennen kaikkea tulevaisuuden työelämä edellyttää kykyä johtaa itseään. Maaretta on perehtynyt aiheeseen, sillä itsensä johtaminen on yksi keskeisimpiä teemoja hänen Hyvän mielen taidot -kirjassaan. "Miten johtaa itsensä menestykseen" onkin toinen Maaretan suosituista aiheista.

Tulevaisuuden työelämä on lähellä Maaretan sydäntä. Hän puhuu mielellään tulevaisuuden työelämätaidoista ja siitä, miten voimme disruptoida omaa ajatteluamme ja muokata omaa mieltämme. Hän on kehittänyt työelämän tarpeisiin myös voimauttavia työkaluja: Inspiraatiokortit ja Hyvän mielen kortit.

Maaretta on elävä esimerkki siitä, miten avoin ja rohkea asenne elämään tuo mukanaan jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Monipuolisena konseptimuotoilijana, tietokirjailijana ja puhujana hän saa voimaa ennen kaikkea muiden inspiroimisesta. Hänen mielestään suuretkin muutokset ovat mahdollisia ja syntyvät yhdessä tekemällä. Maaretan motto kuuluu: "Small wonders make a big difference!"

Maaretta Tukiainen on kirjoittanut useita myyntimenestyksiksi nousseita tietokirjoja. Hänen tuorein teoksensa Hyvän mielen taidot (PS-kustannus, 2017) ja siihen liittyvä Hyvän mielen vuosi - tehtäväkirja elämänmuutoksen toteuttamiseen ovat nousseet suureen suosioon. Seuraavassa kirjassaan "Luova tauko" (työnimi) Maaretta haastattelee menestyneitä suomalaisia taiteilijoita ja muotoilijoita siitä, miten he johtavat itseään ja millaisista käytänteistä luova elämäntapa koostuu.

Esiintyjänä Maaretta on mukaansatempaava ja magneettinen. Hänellä on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset innostumaan. Maaretta osallistaa kuulijat mukaan ja luo sen avulla vahvan, yhteisen tunnekokemuksen. Puhujana hän on parhaimmillaan puhuessaan kirjojensa pohjalta tärkeistä teemoista: ihmisen mielestä, tulevaisuuden työelämätaidoista ja yhdessä luomisesta. Luentojen lisäksi Maaretta juontaa ja moderoi tilaisuudet vankalla ammattitaidolla.

Video

Pressikuvat

Maaretta Tukiainen

Maaretta Tukiainen

Valokuvaaja: Meeri Utti

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2