Kristian Backman
Valokuvaaja: Petri Mast

Kristian Backman

Viihteen ammattilainen

Kristian Backman on yksi harvoista suomalaisista ammattitaikureista joka keikkailee niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänet on palkittu useita kertoja taikuuden SM-kilpailuissa, voittanut palkinnon Pohjoismaiden suurimmasta YouTube-tapahtumasta, kirjoittaa vuonna 2024 ilmestyvää kirjaa sekä pyörittää Helsingissä Euroopan suurinta säännöllisesti järjestettävää taikuriklubia.

Taikova juontaja:
Juonto ja taikuus sopivat loistavasti yhteen niin rennompaan kuin hieman virallisempaan tilaisuuteen. Tapahtuman sujuvan eteenpäin viemisen lisäksi juontajan tehtävänä on saada ihmiset viihtymään, johon taikuus on oiva keino. Juontoihin voidaan myös yhdistää juuri teidän yritykselle räätälöityä taikuutta. Taikuus toimii myös erillisenä ohjelmanumerona, jolloin juonnon lisäksi Kristian esiintyy välissä kaikille yhteisellä taikashow'lla ja kiertele ihmisten joukossa esittäen lähitaikuutta. Kristian on juontanut useita tilaisuuksia aina harjannostajaisista suuriin, tuhannen henkilön gaaloihin. Lisäksi Kristian tuottaa ja juontaa Helsingissä järjestettävää Euroopan suurinta säännöllisesti järjestettävää taikuriklubia – Helsinki Magic Show'ta

Lavashow:
Lavashow sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Esityksessä ei vedetä kaneja hatusta, vaan tavoitteena on esittää taikuutta uniikilla, modernilla tyylillä yhdistäen vuorovaikutusta, huumoria, mentalismia ja taikuutta. Esitys voidaan yhdistää myös lähitaikuuden kanssa, jolloin Kristian esiintyy aluksi lavalla, jonka jälkeen hän kiertelee pöydissä esittäen taikuutta lähietäisyydeltä. Ohjelman kesto on n. 30 min tai toiveiden mukaan.

Lähitaikuus:
Lähitaikuus-esityksessä taikuri voi kierrellä yleisön joukossa tehden heille taikatemppuja aivan heidän silmiensä edessä arkipäivän esineillä, kuten pelikorteilla tai kolikoilla. Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa esityksissä ja lähitaikuus vapauttaa tunnelman kaikissa tilanteissa. Tunnissa lähitaikuutta ehtii esittämään pöytäjärjestelyistä yms. riippuen n. 60 henkilölle. Lähitaikuutta on saatavalla myös hieman isommalle yleisölle kerralla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yleisö istuu taikurin pöydän ympärillä, jolloin jokainen näkee esityksen hyvin. Esityksen kesto on sovittavissa.

Taikurityöpaja:
Taikurityöpaja on useasti palkitun taikurin Kristian Backmanin muutaman tunnin kestoinen paketti, jossa kaikki pääsevät ihmettelemään taikuutta, sekä myös oppimaan temppuja itse! Tämä on ollut hitti lukuisissa firmojen tykypäivissä. Taikurityöpajan kesto on muokattavissa toiveiden mukaan.

Kiitos mieleenpainuvasta ja erittäin taitavasta taikuri esityksestä. Kaikki tykkäsivät tosi paljon. Meillä ollut useampia taikuusesityksiä vuosien varrella, mutta tämä oli ehdottomasti paras mitä olen nähnyt! Eli kiitos kovasti, oot kyllä huipputaitava! - Tilaaja/ Keravan Energia OyKristian Backman esiintyi Tampereen Lääkäriseuran 125-vuotisjuhlissa. Kommunikointi ja esityksestä sopiminen sujuvaa ja helppoa. Viihdyttävä ja yleisön mukaan ottava näytös, loi rentoa tunnelmaa ja sai ihmiset nauramaan. Viiden tähden esiintyjä, kiitos! - Tilaaja/ Tampereen Lääkäriseura ry

Pressikuvat

Kristian Backman

Kristian Backman

Taikuri, mentalisti

Valokuvaaja: J. Lifländer

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2