Inna-Pirjetta Lahti

Yksi PING Helsingin perustajista

Inna-Pirjetta Lahti

Energinen ja innostava markkinointiviestinnän moniosaaja

Inna-Pirjetta on inspiroivien tapahtumien ja ilmiöiden luoja ja taitava digitaalisuuden ja sosiaalisen median hyödyntäjä. Hänen järjestämänsä, jo kahteen kertaan palkittu,NordicBloggers’ Experience on suurin Suomessa koskaan järjestetty kansainvälisten bloggaajien tapahtuma. Inna-Pirjetan ideasta syntyi myös positiivisen some-pöhinän aikaansaanut PINGHelsinki –tapahtuma, joka tuo yhteen sosiaalisen median sisällön tuottajat, heidän kanssaan toimivat yritykset sekä yleisöt kehittämään yhdessätoimialaa ja sisältömarkkinointia.

Puhujana Inna-Pirjetta tuo esille vankan osaamisensa yhdistettynä innostavaan tapaan esiintyä ja inspiroida kuulijoitaan. Hänen puheenvuoronsa sisältävät niin konkreettisia esimerkkejä jo toteutuneista kampanjoista kuin viestejä ja signaaleja siitä mihin markkinointiviestintä ja ihmisten väliset kohtaamiset ovat menossa tulevaisuudessa.

Inna-Pirjetan erityisosaamisaluetta on työskentely kansainvälisten digitaalisten vaikuttajien (bloggaajien, instaajien ja tubettajien) kanssa ja hän ammentaa puheenvuoroihinsa myös lukuisista kansainvälisistä esimerkeistä ja kohtaamisista. Hänen vahvuutena on tuoda yhteen erilaiset ihmiset ja yritykset kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Hänen emännöimänsä ja moderoimansa juhlat ja tilaisuudet ovat saaneet poikkeuksetta erittäin positiiviset arviot.

Inna-Pirjetta luotsaa omaa Kohtaamistoimisto Innastusta, joka toteuttaa asiakkailleen kampanjoita, elämyksiä ja kohtaamisia hyödyntäen ainutlaatuisen laajaa kansainvälistä verkostoa. Inna-Pirjetta on myös itse bloggaaja ja kirjoittaa Lapsiperheen matkat –blogia yhdessä toimittajasisarensa kanssa. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi Inna-Pirjetta toimi 13 vuotta Messukeskuksessa myyntiryhmäpäällikkönä vastaten mm. Matkamessuista, Lääkäripäivistä sekä Muotimessuista. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Inna-Pirjetta esiintyy sujuvasti myös englanniksi.

Inna- Pirjetan pääaiheita ovat sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi, tapahtumat ja kohtaamiset, yrittäjyys sekä inspiraatio.

Video

Inna-Pirjetta Lahti

Yrittäjyysvalmentajat

Viestintävalmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2