Harri Syrjänen
Harri Syrjänen kuuluu suomalaisten kokkien ykköskaartiin; hän on edustanut Suomea kulinaarimaajoukkueessa. Päätoimisesti Harri työskentelee food stylist:inä.
Harri on työskennellyt myös Lontoossa The Canteen -nimisessä ravintolassa (yhden tähden Michelin luokitus). Helsingissä televisiostakin tunnetun Harrin taidonnäytteitä on voinut maistella ravintola G.W.Sundmans:issa sekä nykytaiteen museon ravintola Kiasmassa.
Harri on tuttu suomalaisille mm. televisio-ohjelmista Soppamies, Kokkisota ja Saaristoruokaa.
Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Nykyaikainen ruokafilosofia
- Erilaiset valmistustavat ja terveellisyys
- Syö terveellisesti ja hyvin
- Yrittäjyys
Ajatuksia herättävät opettavaiset puhujat
Tunnetut fasilitaattorit
Sairaudet & Vammat
Artikkelit
Mitä jos? -podcastin vieraana Petteri Kilpinen
Petteri Kilpinen on toiminut pitkään toimitusjohtajana, johtajien neuvonantajana ja useiden yritysten hallituksissa. Hänen missionsa on parantaa yksilöllisellä tavalla johtajien ja asiantuntijoiden henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä kokonaisvaltaista
u 22 Toukokuu
Mitä jos? -podcastin vieraana Rosa Nenonen
Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa halu
u 15 Toukokuu