Harri Syrjänen

Harri Syrjänen kuuluu suomalaisten kokkien ykköskaartiin; hän on edustanut Suomea kulinaarimaajoukkueessa. Päätoimisesti Harri työskentelee food stylist:inä.

Harri on työskennellyt myös Lontoossa The Canteen -nimisessä ravintolassa (yhden tähden Michelin luokitus). Helsingissä televisiostakin tunnetun Harrin taidonnäytteitä on voinut maistella ravintola G.W.Sundmans:issa sekä nykytaiteen museon ravintola Kiasmassa.

Harri on tuttu suomalaisille mm. televisio-ohjelmista Soppamies, Kokkisota ja Saaristoruokaa.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Nykyaikainen ruokafilosofia
- Erilaiset valmistustavat ja terveellisyys
- Syö terveellisesti ja hyvin
- Yrittäjyys

Harri Syrjänen

Keynote Speakers

Mediasta tutut räväkät puhujat

Viestintä