Harri Syrjänen

Harri Syrjänen

Harri Syrjänen kuuluu suomalaisten kokkien ykköskaartiin; hän on edustanut Suomea kulinaarimaajoukkueessa. Päätoimisesti Harri työskentelee food stylist:inä.

Harri on työskennellyt myös Lontoossa The Canteen -nimisessä ravintolassa (yhden tähden Michelin luokitus). Helsingissä televisiostakin tunnetun Harrin taidonnäytteitä on voinut maistella ravintola G.W.Sundmans:issa sekä nykytaiteen museon ravintola Kiasmassa.

Harri on tuttu suomalaisille mm. televisio-ohjelmista Soppamies, Kokkisota ja Saaristoruokaa.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Nykyaikainen ruokafilosofia
- Erilaiset valmistustavat ja terveellisyys
- Syö terveellisesti ja hyvin
- Yrittäjyys

Harri Syrjänen

Kansainväliset fasilitaattorit

Palkitut Vuoden Puhujat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2