Harri Syrjänen
Harri Syrjänen kuuluu suomalaisten kokkien ykköskaartiin; hän on edustanut Suomea kulinaarimaajoukkueessa. Päätoimisesti Harri työskentelee food stylist:inä.
Harri on työskennellyt myös Lontoossa The Canteen -nimisessä ravintolassa (yhden tähden Michelin luokitus). Helsingissä televisiostakin tunnetun Harrin taidonnäytteitä on voinut maistella ravintola G.W.Sundmans:issa sekä nykytaiteen museon ravintola Kiasmassa.
Harri on tuttu suomalaisille mm. televisio-ohjelmista Soppamies, Kokkisota ja Saaristoruokaa.
Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Nykyaikainen ruokafilosofia
- Erilaiset valmistustavat ja terveellisyys
- Syö terveellisesti ja hyvin
- Yrittäjyys
Humoristiset tunnelman nostattajat
Koskettavat tarinat
Johtoryhmätyöskentelyn valmentajat
Artikkelit
Näin valitset sopivan puhujan! Vinkit onnistuneeseen puhujavaraukseen
Ulkopuolinen puhuja on yksi tapahtumien ja yritysten sisäisten koulutusten merkittävimpiä valintoja. Useimmat asiakkaistamme tekevätkin ensimmäisen puhujatilauksensa kauttamme ja autamme mielellämme prosessissa sinun tai yrityksesi toiveiden mukaisesti. O
M 13 Syyskuu
Järjestä yrityksesi pikkujoulut vaivattomasti – esiintyjät & viihteelliset keynote-puheenvuorot
Etsitkö ikimuistoista twistiä yrityksesi pikkujouluihin? Speakersforum tarjoaa Suomen eturivin esiintyjiä pikkujoulujuhlienne ohjelmaan – räätälöidään yhdessä teidän näköinen tapahtuma. Ennakoi ja aloita suunnittelu hyvissä ajoin, sillä puhujien ja esiint
M 13 Syyskuu