Elisa Heikura
Valokuvaaja: Harri Säynevirta

Elisa Heikura

Energistä, käytännönläheistä ja helposti lähestyttävää

Elisa Heikura on IT-alalla työskentelevä avarakatseinen humanisti, kouluttaja, kirjoittaja ja puhuja. Elisan rooli koodarikuiskaajana on katalysoida asiantuntijoiden kasvua sekä kehittää erityisesti ohjelmistoalan toimintaympäristöä.

Yli vuosikymmenen kokemus erilaisten teknologia-alan yritysten parissa on antanut Elisa Heikuralle monipuolisen näkökulman teknisten asiantuntijoiden maailmaan. Hän on voittanut Suomalaisen koodin edistäjä -palkinnon vuonna 2021 ja hänet on nostettu Tivin 100 it-vaikuttajaa -listalle vuonna 2022.

Puhujana Elisa Heikura on energinen, käytännönläheinen ja helposti lähestyttävä. Hänellä on kyky yhdistää teoriaa ja tarinoita inspiroivalla tavalla. Puheita on kehuttu sanoin: "tarpeettomasti todellisuutta sumentava jargon ja mystiikka loistaa poissaolollaan".

Elisan puheenvuorojen aiheet heijastelevat hänen intohimoaan ihmisten kehittämistä kohtaan. Hän pureutuu työelämän kipupisteistä erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista. Puheissaan hän käsittelee haasteita, kuten huijarisyndroomaa, argumentointitaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Elisa antaa sekä syvällisiä oivalluksia että käytännön vinkkejä, jotka herättävät kuulijaa näkemään asiat uudella tavalla.

Aiheet soveltuvat erityisen hyvin mm. luoville aloille (markkinointi, tapahtuma-ala, taidealat), nopeasti muuttuvien alojen asiantuntijoille (kuten teknologia, lääketiede, laki), aloille, joissa ollaan paljon ihmisten kanssa tekemisissä (hoitoala, myynti, opetusala, palvelualat) sekä esihenkilöille, jotka johtavat asiantuntijoita.

Aiheet esimerkiksi

  • Et sää ketään huijaa! – Huijarisyndrooma
  • Mikä on, kun ei faktat riitä? – Asiantuntijan argumentointitaidot
  • Onko pakko, jos ei tahdo? – Vastuunotto parantaa ongelmanratkaisukykyä
  • Kun ei vaan olisi noita muita ihmisiä… – Vaikeiden ihmisten ja tilanteiden kohtaaminen
  • Näin uuvut alta aikayksikön – Yksinyrittäjän burnout-opas

Pressikuvat

Elisa Heikura

Elisa Heikura

Koodarikuiskaaja

Valokuvaaja: Anssi Koskinen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2