Christina Dahlblom

Christina Dahlblomilla on takanaan poikkeuksellisen monipuolinen ura. Hän on toiminut mm. tutkijana ja liikenaisena, ja hän vaikuttaa eQ Oyj:n, Nordman Invest Oy:n, Oy Transmeri Ab:n sekä Diamanten i Finland rf:n hallituksissa. Tällä hetkellä toimelias kauppatieteiden tohtori pyörittää perustamaansa omaa organisaatioiden ja johtamisen kehittämishankkeita toteuttavaa yritystään.

Christina hyödyntää positiivista psykologiaa, erilaisia coachausmenetelmiä, neurotieteitä, tutkimustietoa huipputiimien ominaisuuksista, ja johtamisteoriaa –sekä kokemustaan siihen että hän haastaa yleisönsä kyseenalaistamaan vanhat tapansa, ja tunnistamaan itselleen hyödylliset uudet tavat tehdä ja nähdä asioita.

Christina uskoo erityisesti että monella on tarve kuulla ja ymmärtää positiivisten tunteiden voiman, ja oppia keinoja lisätä niitä niin itsellään kuin organisaatioissaan. Onnellisuus ei ole tunnetila, se on työtapa, ja sillä on suorat vaikutukset suoritustasoon. Hän haluaa myös opettaa että isot muutokset tapahtuvat pienten askelten kautta, ja sparrata yleisöjään tunnistamaan ne konkreettiset muutokset jotka he voivat tehdä jo tänään.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Johtaminen
- Tunnetalouden valuutat – asiakkaan ja työntekijän kokemukset
- Ajanhallinta ja positiiviset tavat

Pressikuvat

Christina Dahlblom

Ajanhallinnan valmentjat

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Ajanhallinta & Tehokkuus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });