Vuoden Puhuja 2022 -voittajat

Puhuja-alan merkittävimmät henkilöt palkitaan vuosittain Vuoden Puhuja -äänestyksessä. Vuoden Puhuja on valittu jo vuodesta 2006 lähtien ja ehdokkaita sekä palkittuja on vuosien varrella ehtinyt kertyä monipuolisesti. Tämän vuoden palkintojenjaon juontaa upea All Stars voittaja ja Vuoden Puhuja 2019 Marjo Rantanen. Äänestys keräsi tänä vuonna ennätysmäärän ääniä - kiitos kaikille äänestäneille!

Katso Vuoden Puhuja 2022 palkintojenjako ja upeat voittajat kustakin kategoriasta!

Vuoden Puhuja 2022 -voittajat

Tämän vuoden palkintojenjaon juontaa All Stars voittaja ja Vuoden Puhuja 2019 Marjo Rantanen. Äänestys keräsi tänä vuonna e...

Vuoden Puhujaksi valittiin rakastettu näyttelijä Seela Sella, joka puhuu mielellään esimerkiksi ikääntymisestä, luovuudesta, vuorovaikutuksesta ja johtamisesta.

Vuoden Juontaja titteli jaettiin tänä vuonna monipalkitulle Riku Rantalalle - Riku on valittu yhdessä Tunna Milonoffin kanssa myös Speakersforumin Vuoden Puhujaksi vuonna 2016.

Vuoden Tulokkaaksi äänestettiin yrittäjä Sointu Borg. Anteeksipyytelemättömän asenteen omaava Sointu kuuluu tällä hetkellä Suomen kysytyimpiin ja mielipiteitä herättävimpiin henkilöbrändeihin, tehden läpimurron nyt myös puhuja-alalla.

Vuoden Kansainväliseksi Puhujaksi palkittiin data-analyytikko ja Stanfordin yliopistosta valmistunut fyysikko Deborah Berebichez, jonka teemoihin kuuluvat muun muassa kriittinen ajattelu, muutoksenhallinta ja tulevaisuus.

Suuret onnittelut kaikille voittajille!

Mukavaa ja aurinkoista kesää toivottaen,
Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2