> >

Anu Kinnunen

Suomen ensimmäinen Sex Coach Anu Kinnunen on ajankohtainen ja arvostettu puhuja seksuaalisuuden, elämän hallinnan ja parisuhdehyvinvoinnin aiheista. Anu on koulutukseltaan myös joogaopettaja. Anua voi pitää hyvin laaja-alaisena ihmisenä, jolla riittää ymmärrystä tekniikasta ihmisyyden perimmäisten kysymysten äärelle saakka.

Luentoaiheeksi voitte valita esimerkiksi:

"PÄÄSTÄ IRTI"

Elämässä täytyy osata päästää irti siitä, mikä on vanhaa ja aikansa elänyttä. Kyky nähdä uutta ei riitä, mikäli ei ole valmis päästämään irti menneestä.

"TIE RAKKAUTEEN ON RAKENNETTAVISSA"

Onko rakkaus yliarvostettua liisteriä, jolle ei ole tilaa nyky-yhteiskunnassa?

"VOIMASSA SEISOEN"

Alisuoriutuminen on voiman vastakohta. Alisuoriutumista on monilla hyvin koulutetuillakin ihmisillä. Voima nousee omasta keskuksesta ja luottamuksesta. Voima on edellytys niin tasapainoiselle parisuhteelle kuin menestykselle liike-elämässäkin.

"KOULUTUSKOKONAISUUDET"

Anun voit tilata pitämään lyhyttä alustusta aiheeseen, yksittäistä koulutusta tai suurempaa work-shop kokonaisuutta. Luennoinnin lisäksi Anu kouluttaa seksuaaliterveyden aiheista asiakkaan toiveita kuunnellen. Aiheita ovat esim.: Valmiuksia seksuaalisuuden kohtaamiseen hoitotyössä, Seksuaalisuus eri ikäisillä ja Internet houkuttaa ja koukuttaa.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta