> >

Aku Louhimies

Palkittu elokuvaohjaaja - Luovuus ja tarinankerronta

Aku Louhimies on yksi suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista elokuvaohjaajista. Hänen viimeisin elokuvansa Tuntematon sotilas on herättänyt huomiota, rikkonut katsojaennätyksiä ja synnyttänyt keskustelua.

Louhimies on valittu vuoden elokuvaohjaajaksi vuonna 2004. Hänen elokuvansa ja tv-sarjansa ovat olleet yleisö- ja arvostelumenestyksiä sekä saaneet tunnustusta niin meillä Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Aku Louhimies puhuu yleisölle mm. elokuvan ohjausprosessista sekä luovan ilmapiirin ylläpitämisestä ja sen luomista mahdollisuuksista. Hän ei kuitenkaan tarjoa neuvojaan pelkästään luovaa työtä tekeville - päinvastoin. Hän painottaa luovuuden keskeistä merkitystä niin ideoinnissa, prosessin kulussa, kuin myös johtajan ja alaisten henkilökohtaisessa panoksessa. Louhimiehen luennoilla paneudutaan luovuuden merkityksen lisäksi vaihtoehtoisesti myös tarinankerrontaan ja improvisaatioon.

Aku Louhimies vetää myös hauskoja improvisaatiokursseja ja tilaisuuksia, joissa osallistujat valmistavat yhden päivän kuluessa oman elokuvansa.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta