Uutiskirje Marraskuu 2019

Speakersforumin ’Vuoden Puhuja’-äänestys on taas täällä!

Speakersforumin ’Vuoden Puhuja’- äänestys on taas täällä!

Puhuja-alan merkittävimmät henkilöt palkitaan jälleen Speakersforumin ’Vuoden Puhuja’-äänestyksessä. Stay tuned!

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum siirtyy Keilaniemeen

Speakersforum siirtää vuoden 2020 alussa kasvavan liiketoimintansa Keilaniemen uusittuun Accountor Towerin kiinteistöön. Speakersforumin tulo Keilaniemeen tuo alueelle Suomen puhuja-alan sykkeen, jossa Suomen sekä kansainvälisten vaikuttajien vierailut tulevat olemaan mukava lisä nousevalla alueella.

"Uusi toimitila tulee meille tärkeään vaiheeseen Speakersforumin liiketoiminnan kasvaessa ja henkilöstömäärän lisääntyessä. Keilaniemi alueena tuo meille laadukkaita yhteistyömahdollisuuksia alueen eri toimijoiden kanssa ja keskeinen sijainti helpottaa toimintaamme, jossa puhujamme vierailevat toimistollamme viikoittain. Tulemme järjestämään uusissa tiloissa säännöllisesti tilaisuuksia, jossa asiakkaamme pääsevät kuulemaan uusimpia puhuja-alan tähtiä" toteaa Speakersforumin maajohtaja Turo Temmes.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum luo voimaa tulevaisuuden talouselämään!

Speakersforum on saavuttanut Asiakastieto Oy:n myöntämän korkean Rating Alfa –luottoluokituksen. Speakersforum on kuulunut jo 8 peräkkäistä vuotta Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin (AA+ ja AAA). Tämän myötä Speakersforumille on palkittu Suomen Vahvimmat Platina – sertifikaatti. Platina –sertifikaatti on saatavilla vain yrityksille, jotka ovat kuuluneet vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna Suomen Vahvimpiin eli vähintään AA+, ja Platina –sertifikaatissa näytetään koko vuosisarja. Sertifikaatin vuosisarja Speakersforumin osalta on 2012-2019.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2