Speakersforum siirtyy Keilaniemeen

Speakersforum siirtää vuoden 2020 alussa kasvavan liiketoimintansa Keilaniemen uusittuun Accountor Towerin kiinteistöön. Speakersforumin tulo Keilaniemeen tuo alueelle Suomen puhuja-alan sykkeen, jossa Suomen sekä kansainvälisten vaikuttajien vierailut tulevat olemaan mukava lisä nousevalla alueella.

"Uusi toimitila tulee meille tärkeään vaiheeseen Speakersforumin liiketoiminnan kasvaessa ja henkilöstömäärän lisääntyessä. Keilaniemi alueena tuo meille laadukkaita yhteistyömahdollisuuksia alueen eri toimijoiden kanssa ja keskeinen sijainti helpottaa toimintaamme, jossa puhujamme vierailevat toimistollamme viikoittain. Tulemme järjestämään uusissa tiloissa säännöllisesti tilaisuuksia, jossa asiakkaamme pääsevät kuulemaan uusimpia puhuja-alan tähtiä" toteaa Speakersforumin maajohtaja Turo Temmes.

Accountor Towerissa ja vieressä sijaitsevassa Keilalammen kiinteistössä tulee olemaan kokonaisuudessaan 2 500 työpaikkaa ja 38 000 neliömetriä toimitiloja. Lisäksi alueella tulee olemaan yli 500 pysäköintipaikkaa sekä laajat polkupyöräparkit yritysten henkilöstöä ja vieraita varten. Accountor Towerin ylimpään kerrokseen avautuu myös pitkään odotettu Lucy in the Sky- maisemaravintola.

Speakersforum on Pohjoismaiden suurin puhujia välittävä yritys. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja kuuluu TF-Group konserniin joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille laadukasta puhujasisältöä tilaisuuden koosta riippumatta. Speakersforumin laaja puhujaverkosto sisältää yli 8000 vaikuttavaa eri alan ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Tukholmassa ja Espoossa.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2