Speakersforum siirtyy Keilaniemeen

Speakersforum siirtää vuoden 2020 alussa kasvavan liiketoimintansa Keilaniemen uusittuun Accountor Towerin kiinteistöön. Speakersforumin tulo Keilaniemeen tuo alueelle Suomen puhuja-alan sykkeen, jossa Suomen sekä kansainvälisten vaikuttajien vierailut tulevat olemaan mukava lisä nousevalla alueella.

"Uusi toimitila tulee meille tärkeään vaiheeseen Speakersforumin liiketoiminnan kasvaessa ja henkilöstömäärän lisääntyessä. Keilaniemi alueena tuo meille laadukkaita yhteistyömahdollisuuksia alueen eri toimijoiden kanssa ja keskeinen sijainti helpottaa toimintaamme, jossa puhujamme vierailevat toimistollamme viikoittain. Tulemme järjestämään uusissa tiloissa säännöllisesti tilaisuuksia, jossa asiakkaamme pääsevät kuulemaan uusimpia puhuja-alan tähtiä" toteaa Speakersforumin maajohtaja Turo Temmes.

Accountor Towerissa ja vieressä sijaitsevassa Keilalammen kiinteistössä tulee olemaan kokonaisuudessaan 2 500 työpaikkaa ja 38 000 neliömetriä toimitiloja. Lisäksi alueella tulee olemaan yli 500 pysäköintipaikkaa sekä laajat polkupyöräparkit yritysten henkilöstöä ja vieraita varten. Accountor Towerin ylimpään kerrokseen avautuu myös pitkään odotettu Lucy in the Sky- maisemaravintola.

Speakersforum on Pohjoismaiden suurin puhujia välittävä yritys. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja kuuluu TF-Group konserniin joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille laadukasta puhujasisältöä tilaisuuden koosta riippumatta. Speakersforumin laaja puhujaverkosto sisältää yli 8000 vaikuttavaa eri alan ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Tukholmassa ja Espoossa.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2