Update Forum of Insight 27.04.2016

Haluatko olla mukana UPDATE-päivässä? Oletko organisaatiosi rohkea edelläkävijä?

Digitalisaatio on kiihdyttänyt työelämän muutosta. Kohtaamiset ovat nousseet uuteen arvoonsa ja mahdollisuuksia on enemmän kuin koskaan. On löydettävä ideat innovaatioille sekä rohkeus ja motivaatio kehittää ja synnyttää uutta liiketoimintaa.

Savoy-teatterissa 27.04.2016 järjestettävä UPDATE-päivä rohkaisee tekemiseen ja kohti tulevaisuutta vieviin ratkaisuihin vahvistaen jokaisen yksilön kykyä oppia uutta. Tapahtuma on tarkoitettu päättäjille, joiden vastuulla on yrityksen toiminnan eteenpäin vieminen. Speakersforum tuo paikalle puhujat - rohkeat oman alansa edelläkävijät, jotka inspiroivat näkemään mahdollisuudet ja tarttumaan niihin kertoen mielipiteensä aikamme vallitsevista ilmiöistä työelämässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua avainhenkilöidesi kanssa päivään Speakersforumin asiakashinnalla 400e (norm. 490e). Lippuvarauksen yhteydessä käytä koodia UpdateSF saadaksesi VIP-hinnan käyttöösi.

Asiakashinnat (alv 0%):
Update-päivä 400e (norm.490e)
Update + Evento Awards 450e (norm. 560e)
Evento Awards 120e

Tiesitkö muuten, että sosiaalisessa mediassa sivuillamme on paljon ajankohtaista tietoa ja uusimpia uutisia puhuja-alaan, tapahtumiin sekä puhujiin liittyen. Saat ajankohtaisimmat uutiset tietoosi seuraamalla Speakersforumin Facebook-sivuja ja elämää puhuja-alalla Twitterin @SpeakersforumOy sekä Instagramin @speakersforum kautta. Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa sinulla on mahdollisuus päästä paikalle kevään kovimpaan kansainvälisen tason päättäjäseminaariin. Arvomme viikolla 16 kaikkien seuraajiemme kesken kaksi lippua UPDATE-päivään.


Johan Sjöstrand
toimitusjohtaja

Voit varata lippusi tästä

Bruno Giussani - TED-Euroopan johtaja ja bisnesvaikuttaja

Bruno Giussani on TEDin Euroopan johtaja. TED on voittoa tavoittelematon järjestö, joka vaikuttaa tuhansien ympäri maailmaa toimivien TED/TEDx -konferenssien ja suosittujen TEDTalks- online -keskustelujen takana. Wired-lehti on listannut Giussanin innovaatioiden ja teknologian alalla Euroopan sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon ja hänet valittu vuoden 2015 sveitsiläiseksi talousvaikuttajien kategoriassa. TEDin tunnuslause on ”Ideas Worth Spreading” ja Giussani kutsuukin itseään ideakuraattoriksi.

-Tehtäväni on seuloa valtavasti määrästä tietoa sekä tieteellisistä tutkimustuloksista oleelliset asiat esiin. Ideat eivät synny tyhjiössä, Giussani painottaa. Hänen intohimonaan on innovaatioiden ja erityisesti tulevaisuuteen vievien, heikkojen signaalien tunnistaminen. Giussania pidetään yhtenä teknologian edelläkävijöistä ja hän on kirjoittanut useita teoksia sekä kolumneja mm. New York Timesiin teknologiasta ja innovaatioista. Giussani on kysytty luennoitsija, joka uskoo luovuuden ja uusien innovaatioiden muuttavan maailmaa.

Lue lisää tästä

Arun Sundararajan - Sharing economy luo tulevaisuutta

Yhteisöllinen kuluttaminen on muuttanut niin markkinoita kuin mainontaa ja markkinointiakin. Ihmiset uskovat entistä enemmän oman verkostonsa suositteluun – eivätkä niin perinteiseen mainontaa. Yksityiselämän ja työn rajat ovat hälventyneet ja yhteisöllinen kuluttaminen perustuu pitkälti luottamukseen. Digitalisaatio, palvelun nopea kasvu ja skaalautuvuus ovat mahdollistaneet menestyneet alustat, jotka taas mahdollistavat yhteisöllisen kuluttamisen sen nykyisessä mittakaavassaan.

Digitalisaation liiketaloudellisiin ja yhteiskunnallisiin vaikutuksiin perehtynyt arvostettu huippupuhuja ja sharing economy –guru Arun Sundararajan avaa näitä teemoja luennollaan. Hän on New Yorkin yliopiston professori ja palkittu tutkija, joka tarkastelee kohtaamisia markkinoilla uudesta näkökulmasta ja tietää mistä tekijöistä koostuu menestyvä ICT- innovaatio.

Lue lisää tästä

Hanne Melin - Teknologian ja kaupan yhtymäkohdassa

Hanne Melin on eBayn Policy Labin johtaja EMEA –alueella. Hän tutkii työkseen sitä, miten digitaalinen muutos avaa kansainvälistä kauppaa mikroyrityksille ja yksilöille – muuttaen tulevaisuuden odotuksiamme. Melin näkee suurimmat mahdollisuudet juuri teknologian ja kaupan yhtymäkohdassa. Kuluttajat ovat yhtä aktiivisempia ja globalisaatio sekä digitalisaatio ovat avanneet aivan uuden perustan kansainväliselle kaupalle samaan aikaan kun innovaatiot, kuten data-analyysit ovat olleet hyödyksi useille toimialoille.

Lue lisää tästä

Milad Mohammadi - Erilaisuus on käyttämätön voimavara

Milad Mohammadi on yksi Ruotsin suositummista puhujista, poliittinen tutkija, yrittäjä ja kotouttamisen asiantuntija. Hän uskoo erilaisuuden olevan suuri mahdollisuus, kunhan se osataan hyödyntää oikein. Edistääksen itse monikulttuurisuuden vahvuuksien hyödyntämistä, Mohammadi avaa Ruotsiin uuden ylä-asteen Järvaskolan, jonka strategiana on strategiana on kasvattaa nuoria projektioppimisen kautta, samaan aikaan tukien yksilöllistä kehitystä ja yhteisöllistä vastuuta.

Mohammadista on povattu tulevaisuuden johtajaa ja hänet on valittu Talarforumin Vuoden Puhujaksi 2014.
-Puhujan tehtävä on muuttaa kuulijan maailmankuva tunnissa. Kun puhut, puhu sydämestäsi, käytä huumoria, tee onnelliseksi ja surulliseksi, provosoi. Siinä eivät itsestäänselvyydet ja latteudet auta, kertoi Mohammadi Evento-lehden haastattelussa. Mohammadi haluaa puheellaan herättää kuulijat pohtimaan kestävän yhteiskunnan rakennuspalikoita, sekä oman tarinansa kautta vakuuttaa siihen, että suurimmat mahdollisuudet piilevät erilaisuudessa.

Lue lisää tästä

Happy Hour Talks & Ceremony Masters

UPDATE- päivässä kuullaan myös Blanca Jutia, joka nauttii työstään teknologian parissa ja uskoo, että paras aika innovaatioille on juuri nyt, Marco Acerbia, joka uskoo tapahtumien ja niiden tuomien elämysten olevan erityisen tärkeitä juuri nopetempoisessa digimaailmassa sekä Ville Tolvasta, Digitalist Networkin perustajaa, jonka mielestä tiedon jakaminen on välittämistä.

Päivää vievät eteenpäin valovoimaiset juontajat - bisnesantropologi, Vuoden Juontaja 2015 André Noël Chaker, verkostoitumisen voimaan uskova Laura Schwartz sekä Australian monilahjakkuus maailmalle Reuben Kaye.

Lue lisää UPDATE- päivästä tästä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2