Tommi Viikinkoski

Tarjoan uuden tavan katsoa maailmaa

Valokuvaaja: Hannu Ikonen

Kouluttaja, taikuri

Tommi Viikinkoski

Henkilökohtaisen kasvun ammattilainen

"Miten voimme löytää onnen ja vapauden kaiken ympärillämme tapahtuvan pahan ja vastoinkäymisten keskellä?"

Mentalisti ja puhuja Tommi Viikinkoski heräsi tähän kysymykseen rankan elämänvaiheen jälkeen vuonna 2017 ja päätti lähteä matkalle selvittämään keinoja hallita omaa mielialaansa. Eri elämänkatsomuksiin ja aiheen tiimoilta tutkittuun tietoon tutustuttuaan hän huomasi olonsa muuttuneen - alakulo oli väistynyt ja samalla syntyi intohimo auttaa myös muita.

Tommilta ilmestyi huhtikuussa 2023 kirja Kaikesta huolimatta — Mentalistin ohjeita hyvään oloon, joka on matka muinaisten stoalaisten opetuksiin, sovellettuna nykypäivän moderniin elämään. Teos kertoo käytännöllisen ja helposti omaksuttavan tavan hallita omaa ajatteluaan. Se näyttää miten avuttomia olemme jatkuvasti päässämme virtaavan ajatustulvan alla, ja antaa ohjeet siitä irtaantumiseen. Monista itseä rajoittavista uskomuksista voi vapautua muuttamalla ajatteluaan.

Tommi Viikinkoskella on vuosien kokemus radiotyöstä ja esiintymiset taikurina ja mentalistina ovat vieneet häntä ympäri Suomen jo noin 10 vuoden ajan. Tommi on myös osa Huijarit-ryhmää, jonka videot Nelonen Median netissä herättivät kummastusta syksyllä 2015. Videoissa ryhmä mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

Tommi on puhunut aiheesta niin yrittäjille kuin oman alansa ammattilaisille, tarjoten heille uutta näkökulmaa suhtautua omiin ongelmiinsa. Hän opiskelee myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja valmistuu Helsingin Psykoterapiainstituutista keväällä 2024.

Luontevasti ja innostavasti esiintyvä Tommi Viikinkoski tarjoaa yleisölleen uniikin tavan nähdä oma tilanteensa ja ne tavat, joilla jokainen meistä muodostaa oman todellisuutensa.

Mentalistina hänellä on kyky raottaa verhoa mahdottomaan ja jättää yleisönsä tarvittaessa myös hämmennyksen valtaan. Tommi kuuluu kansainväliseen ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestöön, Psychic Entertainers Association Inc'iin. Tommi on järjestön neljäs suomalaisjäsen kautta aikain.

Tuhannet kiitokset keikasta, puheenvuorosi avulla tapahtuma lähti oikeille raiteille ja ihmiset käänsivät "tutkansa" positiiviseen asentoon. — KAISA LÖFGREN, PRIZZTECH OY


Ajatuksesi asenteesta, rohkeudesta ja läsnäolosta toivat esille kuinka helposti voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiin, kunhan tunnistamme vain että olet mitä ajattelet. — PEKKA MÄÄTTÄ, PEKKANISKA OY

Aiheet esimerkiksi

  • Mieli on kuin pelto, se kasvattaa sen mitä sinne kylvää
  • Onnellisuus ei liity tuuriin tai geeneihin
  • Miten kääntää esteet mahdollisuuksiksi ja keskittyä itselle tärkeisiin asioihin
  • Itsensä parantamisen paradoksi
  • Stoalaisen elämänfilosofian tärkeimmät opetukset moderniin elämään
  • Mistä motivaatio syntyy
  • Itsensä hyväksyminen tässä ja nyt
  • Kiitollisuus

Pressikuvat

Tommi Viikinkoski

Tommi Viikinkoski

Mentalisti

Valokuvaaja: Hannu Ikonen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2