Piia Sumupuu

Piialla on monen vuoden kokemus hektisestä markkinointimaailmasta, yksityisyrittäjyydestä sekä uuteen ammattiin kouluttautumisesta. Oman muutosprosessinsa – ilon, surun ja luovuttamisen äärellä – Piia on oppinut hyödyntämään erityisesti luovuutta ja leikkiä toimivana lääkkeenä.

Piia Sumupuu on mielenkiintoinen puhuja, joka uskaltaa tarttua vaikeisiinkin asioihin niiden oikeilla nimillä – huumoria unohtamatta. Ei ole tabuja, on vain ihmisten asioita. Puhumalla avoimesti, muutos parempaan tulee mahdolliseksi. Piia uskoo, että kohtaamalla oman epätäydellisyytensä ja hyväksymällä vastoinkäymisensä, voi elämän mutkista oppia iloitsemaan. Muutos luo muutosta, niin yksilössä kuin ryhmässäkin.

Piia toimii muutosvalmentajana, taideterapeuttina ja luovuuskouluttajana omassa yrityksessään sumupuu.com. Lisäksi Piialla on yhteisöpedagogin (AMK) sekä neuropsykiatrisen valmentajan koulutus. Piia on toinen Vapaa valitsemaan; tositarinoita raitistumisesta -kirjan asiantuntijoista (Tammi 2015). Olet ehkä nähnyt Piian myös Korkki kiinni -dokumentin innostavana valmentajana.

"Kutsuin mieltäni vaivaavan tuntemuksen lempeästi läsnäolevaksi. Olimme uteliaina toistemme seurassa. Ystävystyimme. Kaikki on nyt enemmän kuin hyvin."

Piia Sumupuu

Tunnelmaa nostattavat fasilitaattorit

Vaikuttavat omakohtaiset tarinat

Mediasta tutut puhujat