Petri Lehtinen

Juontaja, koordinaattori-tuottaja

Petri Lehtinen

Juontaja kruunaa tapahtumasi

Tämä tyylikäs ammattijuontaja on tullut tutuksi vuosien saatossa suurelle yleisölle mm. suositun MTV3:n Mr Scandinavia -miesmallikilpailun monivuotisena juontajana ja tuottajana, useiden yritysjuhlien isäntänä sekä myös legendaarisena risteilyisäntänä Itämeren aalloilla. Hän on tunnettu myös Karaoken SM–finaalin monivuotisena juontajana (huom! 10 h livejuontoa yhteen menoon) ja hän juontaa ammattitaidolla sekä suurella sydämellä niin lastenjuhlat, messut, erilaiset tapahtumat sekä yritysjuhlat kuin teemaillatkin, erityisesti meri- ja lentoaiheiset. Myös uutena vahvuutena konserttijuonnot. Yritysjuhlien ja -tapahtumien kokonaisvaltainen ideointi jo suunnitteluvaiheessa luonnistuu myös tältä juontajalta sekä organisaattorilta/tuottajalta erinomaisesti yli 30 vuoden kokemuksella.

Tuotteiden promootiotilaisuudet ja suorat TV- sekä NettiTv –lähetyksetkin ovat Petri Lehtiselle tuttuja vuosien varrelta. Eduskunnan Urheilukerhon 70-vuotisjuhlapäivän juonnosta ja koko eduskunnan urheilupäivän ammattitaitoisesta juontopäivästään syksyllä 2015 Helsingin Olympiastadionilla hän sai valtavasti kirjallisesti kiitosta eduskunnan hallinto- sekä palveluosastolta.

Petri on myös kouluttanut merityössään viihdeosastonsa henkilökunnalle esiintymistä ja jännityksen voittamista sekä äänen oikeanlaista käyttämistä.

Tunnetuksi Petri Lehtinen tuli voitettuaan Tampereella 1987 valtakunnallisen opetusneuvos Sanelma Vuorteen järjestämän miesmallikilpailun. Voittonsa jälkeen on 30 vuoden aikana kertynyt mittavan määrän kokemusta näytös- ja kuvaustyöstä, mutta myös juonto-, TV- ja esiintymistehtävistä.

Esiintyessään hänestä huokuu samanaikaisesti rauha ja energisyys, rentous ja oikea tekemisen meininki. Tämä kuulema johtuu siitä, että nauttii työstään aina täysillä ja pilke silmäkulmassa. Hänelle, kuten aina esiintyjälle, on äärimmäisen tärkeää saada ns suora ja välitön yhteys yleisöön. Hän ei tarvitse valmiiksi laadittuja juontotekstejä, vaan vankan kokemuksensa ansiosta hän paitsi perehtyy aina ennakkoon tulevan keikkansa taustoihin, niin myös osaa juontaa tarpeen vaatiessa improvisoiden, tarpeen vaatiessa lavalla lähes täysin ilman minkäänlaisia juontopapereita.

Vuosia erinäköisiä lavoja eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa kiertänyt Petri on rakastettu supliikkimies, joka kokemuksensa turvin osaa ottaa huomioon yleisön kuin yleisön ns "vauvasta vaariin". Itämeren aalloilla Petri johti viihdeosastoa risteilyisäntänä ja funktiopäällikkönä lähes 25 vuoden ajan.

Pressikuvat

Petri Lehtinen

Petri Lehtinen

Juontaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2