Pentti Sydänmaanlakka

Pertecin perustaja

Pentti Sydänmaanlakka

Älykäs organisaatio

Kasvatustieteen maisteri, tekniikan lisensiaatti ja filosofian tohtori

FT Pentti Sydänmaanlakka on johtamisen pitkän linjan ammattilainen sekä käytännössä että teoriassa. Hän on työskennellyt viimeiset 18 vuotta toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja johtavana konsulttina perustamassaan Pertec Consulting Oy:ssä. Käytännön valmennustyön ohella hän on kirjoittanut kahdeksan menestysteosta johtamisesta. Aikaisemmin hän on työskennellyt Nixdorfin, Siemensin, Koneen ja Nokian palveluksessa.

Pentti Sydänmaanlakan juuri ilmestynyt kahdeksas kirja "Globaali johtaminen; Miten hallita maailmaa älykkäästi" avaa perspektiivejä tulevaisuuteen ja etsii keinoja parempaan johtamiseen. Miten ihmiskunta pystyy johtamaan omaa kehitystään ja siivoamaan aiheuttamansa sotkun samalla, kun olemme astumassa uuteen tekoälyn aikakauteen?

Esityksissään Pentti tarjoaa kattavan kattauksen älykkään johtamisen käytäntöä ja teoriaa itsensä johtamisesta globaaliin johtamiseen seuraavien kokonaisuuksien kautta, jotka pohjautuvat hänen kirjoihinsa. Kirjat ovat valmennustilaisuuksiin liitettyinä saatavina erikoistarjouksena ja kaikkiin valmennuksiin voidaan liittää erilaisia teemaan liittyviä kyselyjä ja arvioita.

Lisäksi hän toteuttaa Älykäs johtaminen ja johtajana kehittyminen -valmennuspäivää, joka tarjoaa osallistujille kokonaisvaltaisen työkalupakin soveltaa älykkään johtamisen viitekehystä käytäntöön ja kasvaa johtajana.

Pentti Sydänmaanlakka

Johtamisen ammattilainen

Ajatuksia herättävät opettavaiset puhujat

Yrittäjyys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2