> >

Osmo Soininvaara

Osmo Soininvaara on Vihreän liiton entinen kansanedustaja ja peruspalveluministeri. Koulutukseltaan Soininvaara on kansantalous- ja tilastotieteilijä (valtiotieteen lisensiaatti). Osmo on myös Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan jäsen sekä Helen Oy:n hallituksen puheenjohtaja sekä Executive in Residence Aalto-yliopiston taloustieteen laitoksella. Hän on TEM:n tekoälyhankkeen työn ja yhteiskunnan muutos alatyöryhmän puheenjohtaja. Hän pitää suosittua blogia, jonka Cision on arvioinut kaksi kertaa parhaaksi politiikka-aiheiseksi blogiksi.

Soininvaaran vahvoja alueita on kaupungistuminen ja kaupunkien kilpailukyky, johon aihealueeseen hän on paneutunut toimittuaan kahdeksan vuotta Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtajana.

Energiapolitiikkaan Soininvaara on alunperin paneutunut ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Toimiessaan Helen Oy:n hallituksessa ensin varapuheenjohtajana ja nykyisin puheenjohtajana hän on paneutunut energiakysymyksiin monipuolisesti.

Soininvaara on puhunut yli kolmekymmentä vuotta perustulon puolesta näkökulmanaan erityisesti työmarkkinoiden tehokas toiminta. Työelämän ennustettua muutosta hän seuraa eturivistä TEM:n tekoälyttyöryhmän kautta.

Entisenä peruspalveluministerinä hän on edelleen suosittu puhuja sote-kysymyksistä.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta