Minna Mustapää

Kun opimme keinoja erottaa miten luomme kokemuksemme elämästä, vapaudumme.

Valokuvaaja: Juliette de Cuzey

Minna Mustapää

Vapaus tässä hetkessä

Minna Mustapää on intohimoinen vaikuttavuuteen erikoistunut yrittäjä. Hän on erityisesti keskittynyt siihen, miten eri menetelmien avulla voimme lisätä henkistä hyvinvointia luomalla sisäistä ymmärrystä.

Minna Mustapää uskoo vahvasti, että se edistysaskel, jota nyt juuri eniten kaipaamme maailmassa on tietoisuutemme lisääminen. Hän päätyi syventymään näihin aiheisiin kun hän 24-vuotiaana muutti San Franciscoon asumaan business mentoreidensa kanssa. Hänellä on ollut kunnia oppia tietoisesta johtamisesta suoraan maailmanluokan asiantuntijoilta kuten Ken Wilber, Dr. Alan Watkins, ja Hank Queen. Hän toimi 2017-2020 meditaatiomentorinsa Mahiman koulutustiimissä ja kun isot tapahtumat päättyivät maailmanlaajuisesti, Minna avasi Ullanlinaan meditaatio ja itsensä kehittämisen tilan, Breathe Helsingin. Tämän tilan tarkoitus oli luoda turvallinen tila, jossa pystyi keskittyä sisäiseen yhteyteen ja syventää yhteyttä toisiimme. Tästä muodostuikin Conscious Entrepreneurs Community ry, joka edelleen toimii vaikuttavuuteen keskittyvien yrittäjien vertaistukiryhmänä.

Minna Mustapään lähestyminen itsensä kehittämisen koulutuksiinsa on aivan eri, kuin mitä sanalla yleensä tarkoitetaan. Itsensä tunteminen olisi ehkä osuvampi termi. Hänen lähtökohtansa on, ettei ole parempaa tai huonompaa sinua, on vain erilainen. Hän kannustaa osallistuja luopumaan hetkeksi tuomitsemisesta ja astumaan uteliaisuuden maailmaan. Hän uskoo sanojemme voimaan ja pehmeyteen.

Minna Mustapään koulutuksista avartavia kokemuksia muodostaa hänen laaja ja intensiivinen omakohtainen itsensä kehittämisen matka, jonka aikana hän jatkuvasti kouluttautui eri valmentajien alaisuudessa ja kursseilla kuten Kane ja Alessia Minkus, Michelle Masters, Lisa Nichols, Les Brown, Kevin Bees, ja Arielle Brown. Tämän lisäksi hän on käynyt kuuluisan Tony Robbinsin Unleash the Power Within, ja rauhallisemman Landmark Educationin koulutusohjelmat.

Kaikista näistä koulutuksistaan ja valmennuksista, Minna Mustapää huomasi, mitkä olivat aidosti tärkeimmät opit kun hänen ensimmäinen startuppinsa ajautui vaikeuksiin juuri kun maailmanlaajuinen pandemia alkoi keväällä 2020. Hän kävi läpi muistiinpanonsa ja kokosi kasaan "Matka Tietoisuuteen", tai kuten hänen ystävänsä ovat nimenneet kurssin "Miten ihmeessä selviydyin". Tämä pidempiaikainen koulutus olikin pohja Breathe Helsingin avaamiseen.

Minna esiintyy sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Kaikkien koulutuksiensa ja teatteritaustansa ansiosta, Minna Mustapää on lavalla kuin kotonaan. Tämä tekee hänestä loistavan juontajan! Hänen läsnäolonsa ansioista hän on joustava improvisoimaan ja luo vahvan yhteyden yleisön kanssa.

Minna on juontajana erittäin valovoimainen sekä yleisöä energisoiva. Minnan kanssa on erittäin helppo tehdä yhteistyötä. Tapahtumat ovat aina menneet mallikkaasti sillä Minna osaa mahtavan läsnäolonsa kautta ottaa yhteyden vaativampaankin yleisöön ja tekee sen kaikkia tasapuolisesti huomioiden. Minna on erittäin nopea oppimaan kaiken tarvittavan tiedon esimerkiksi esiteltävistä puhujista tai teemoista. Hän on myös loistava improvisoimaan mikäli suunnitelmiin on tullut muutoksia. Voin erittäin lämpimästi suositella Minnaa juontajaksi sekä puhujaksi mihin tahansa tapahtumaan, niin päivä- kuin iltatapahtumiin. - KTT Jukka-Pekka Heikkilä, Harvardin ja Stanfordin yliopiston vieraileva tutkija ja Royal Society Newton Fellow

Aiheet esimerkiksi

  • Mitä peliä pelaat? Rajatomien ja rajallisten pelien hyödyntäminen strategian luomisessa
  • Tapahtumien erottaminen tarinoista: miten luomme todellisuuttamme
  • Miten tulla ymmärretyksi: tarinallistaminen ja tehokas kommunikaatio
  • Oman Pohjantähti: selkeyttä suuntaan ja merkitystä toimintaa
  • Älä juokse ulkoisten ärsykkeiden perässä: sisäisen suhteen eheyttäminen

Pressikuvat

Minna Mustapää

Minna Mustapää

Juontaja, kouluttaja

Valokuvaaja: Priscilla Osei

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2