Valokuvaaja: Samuli Pulkkinen

Mikko Silvennoinen

Juontamisen ammattilainen

Mikko Silvennoinen on työskennellyt kaksi vuosikymmentä suomalaisen television, viihteen ja nuortenkulttuurin parissa niin kulisseissa kuin kameran edessäkin. Mikko muistetaan esimerkiksi 90-luvulla nuorten maailman mullistaneesta Jyrki-ohjelmasta, lukuisista Jussi-, Venla- ja hyväntekeväisyysgaaloista, Uuden Musiikin Kilpailusta sekä Euroviisuista.

Mikko on ollut maahantuomassa ja kehittämässä monia suomalaisen television suosituimmista ohjelmaformaateista ja työskennellyt ohjelmajohtajana FOX-televisiokanavalla. Tällä hetkellä Mikko tuottaa muun muassa Tubecon-tapahtumaa, joka mahdollistaa YouTuben sisällöntuottajien ja heidän faniensa kohtaamisen. Tapahtuma keräsi elokuussa 18 000 kävijää.

Mikon vahvuudet tilaisuuksien vetäjänä ovat vahva taustatyö, persoonallisen spontaani rento tyyli ja haastattelujen jouheva kuljetus. Mikko osallistuu mielellään myös tapahtuman ajolistan ideointiin ja sparraa tarvittaessa sisällöllisissä kysymyksissä. Mikko harrastaa itse sosiaalista mediaa, jossa hän esiintyy luontevasti ja joskus rohkeastikin. Mikko voi osallistua tapahtuman some-pöhinän tukemiseen sovitulla tavalla.

Mikko on juontanut tilaisuuksia ja isännöinnyt seminaareja päivätyönsä ohella. Tapahtumien aiheet ovat vaihdelleet lyhyistä haastattelutilaisuuksista ja päiväseminaareista iltajuhliin. Esimerkkeinä mainittakoon Jussi-Gaalat, Microsoftin Surface- ja Lumia-lanseeraukset sekä Gummeruksen kirjallisuusilta.

Puhujana Mikon aiheita ovat: vaikuttajamarkkinointi, sisältömarkkinointi, mediamurros, henkilöbrändit, tubettaminen, sukupolvi Z, hlbt

Pressikuvat

Mikko Silvennoinen

Samankaltaisia puhujia

Innostavat juontajat

Inspiroivat puhujat

Valovoimaiset juontajat