Markus Mustelin
Valokuvaaja: Penny Bird

Yritysjohtaja, ekstreme-urheilija

Markus Mustelin

Two Rowing Finns – Lihasvoimalla yli Atlantin seitsemässä viikossa

Markus on purjehtinut maailman ympäri ja soutanut yli Atlantin. Hän on kestävyysurheilija, seikkailija ja yritysjohtaja joka perustaa puheenvuoroaan omakohtaisiin tarinoihin ekstreme-projektien kokemuksista linkittäen ne puhuttelemaan myös organisaatioiden työntekijöitä ja johtajia heidän omissa tilanteissaan.

22.1.2022 Markus Mustelin ja Jolle Blässar saapuivat oman sarjansa voittajina maaliin Karibian Antigua-saarelle. Kaksikko oli juuri soutanut Atlantin yli ja takana oli 41 vuorokautta kestänyt Talisker Whisky Atlantic Challenge soutukilpailu. Kisan valmistautumiseen kului peräti kaksi vuotta. Markus totesi että suorituksen toteuttamiseksi sai käyttää kaikkea kertynyttä osaamista ja kokemusta parinkymmenen vuoden ajalta sekä yritysten johtotehtävistä että pitkäjänteisyyttä vaativista haastavista vapaa-ajan harrastuksista. Markuksella on kokemusta projektijohtamisesta, varainhankinnasta, viestinnästä ja markkinoinnista, rahoituksesta, tiimin rakentamisesta ja motivaatiosta sekä urheilusponsoroinnista ja paljon muusta.

Vuosina 1984-1994 yliopisto-opiskelut ja kolme purjehduskilpailua maapallon ympäri veivät Markuksen maailmalle. Palattuaan Suomeen hän ryhtyi yrittäjäksi ennen kuin vakiintui johtotehtäviin Delicard Oyssä. Yritys myytiin 2005 ranskalaiselle pörssiyhtiölle Edenredille ja Markuksesta tuli yrityksen toimitusjohtaja, rooli jossa toimi vuoteen 2016. Näinä vuosina yritys kävi merkittävän kehityksen läpi ja Edenred oli vuonna 2016 markkinajohtaja henkilöstöetuuksien (Lounari ja Virike) liikkeellelaskijana ja noin 60 ammattilaisten työnantaja. Vuosina 2017 – 2020 Markus toimi startupyritys Oceanvolt Oy:n toimitusjohtajana. Ammatti-uransa ohella Markus on kokenut ekstreme-urheilija ja seikkailija. Maailmanympäripurjehduskisojen lisäksi hän on osallistunut moneen retkikuntaan mm. Huippuvuorilla, Kilimanjarolla, Himalayalla ja Grönlannissa. Markus on osallistunut useaan maratoniin, Lapponia-hiihtoon ja ennen kaikkea Sulkavan soutuihin viimeisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana.

Puhujana Markus kertoo atlantinsoudustaan ja vaikuttaa yleisöön kevyellä tyylillään ja humoristisella myönteisellä viestillä. Hän kehottaa myös yksilöitä testaamaan omia rajojaan sekä tunnistamaan omia pelkojaan ja esteitä sekä löytämään motivaation päästäkseen niiden yli. Tavoite on tuoda yleisölle inspiraatiota, can do asennetta, motivaatiota sekä uskoa siihen, että mahdoton voi muuttua mahdolliseksi. Markus on saanut erinomaista palautetta kyvystään inspiroida yleisöä. Markus pitää puheenvuorot suomen-, ruotsin- tai englanninkielellä.

Aiheet esimerkiksi

  • Jaksaminen – Miten ylläpitää energiatasoa, motivaatiota, suuntaa ja sisua
  • Yhteistyö – Miten luottamus, ystävyys ja yhteistyö vaikuttavat menestykseen
  • Isot projektit – Miten asettaa tavoitteita, pitää fokusta ja ylläpitää motivaatiota
  • Risky Business! – Soutu yli Atlantin; Miten hallinnoida riskit.

Pressikuvat

Markus Mustelin

Markus Mustelin

Atlantinsoutaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2