Laura Holmström

Irtipäästämisen uskomaton taika - uudet mahdollisuudet tulee vain vanhasta luopumalla.

Valokuvaaja: Numi Nummelin

Koulutettu ammattijärjestäjä

Laura Holmström

Professional organizer, koulutettu ammattijärjestäjä, TV-esiintyjä ja kouluttaja

Laura Holmström on tullut tutuksi suurelle yleisölle TV-ohjelmasta "Kaaoksen kesyttäjät" (MTV3) hyvän mielen reality-ohjelmasta, jossa hän auttaa perheitä päästämään irti olettamuksista, harhaluuloista, ylimääräisestä perintötaakasta ja elämää haittaavista tavaramääristä. Hän auttaa empatialla ja tarmokkuudella löytämään elämästä tärkeimmät asiat. Lauralla on taito tempaista ihmiset mukaan sekä lavalla että sosiaalisessa mediassa. Hän opettaa
kyseenalaistamaan turhia asioita ja auttaa kehittämään yleisön ymmärrystä tavarasuhteen, ympäristön ja mielen merkitystä elämässämme rohkaisten kuulijaansa toteuttamaan oman arkensa prioriteetit oman näköiseen elämään.

Luovu ja saat kaiken mitä ikinä haluat - elämän järjestysvinkit
Vaikeat ja haastavat ajat sekä totutut tavat että uskomukset syö sisäistä voimaa ja kapasiteettiamme ottaa vastaan uutta. Muuttuvassa maailmassa omista valinnoista on osattava päästää irti ja valikoida se, mikä vie omaan menestykseen elämässä. Elämme paljouden keskellä, missä nykyihmisen on vaikea erottaa oikeita ja parhaita asioita. Paljous haittaa arkea, syö rahaa ja kuluttaa ympäristöä.

Meille on opetettu pitämään kaikesta saavutetusta kiinni ja silti pitäisi osata tehdä hyviä päätöksiä työssä ja vapaa-ajalla. Tavarapaljous, mainonta ja kulutusyhteiskunnan luomat rutiinit ostamisen kulttuurissa ei tue hyvinvointi. Pahoinvointi arjessa on yleistä, eikä omilta kodin tavara-ahdistuksen tunteiltaan päästä eteenpäin ja tavoitteisiin. Vaikutukset heijastuvat työhön, voimavaroihin ja elämänhallintaan.

Tunteiden järjestäminen, elämän priorisointi ja päätöksentekotaito on opeteltavissa. Luopumislihasta voi harjoittaa käytännöllisillä ajatuksilla, joilla kirkastetaan kulloiseenkin elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Jokainen voi löytää oman elämänsä järjestyksen, kunhan on valmis päästämään irti.

Aiheet:
Luopuminen - Miten irtipäästäminen antaa voimaa ja vahvistaa vastaanottamaan sen mitä ikinä uskallat pyytää. Saat sen, mistä luovut!
Häpeä - Negatiivisten tunteiden vaikutus ja merkitys hyvinnoinnin mittarina
Voimavarat työssä ja kotona - Elämän järjestysvinkit omaan elämänhallintaan
Tavaroiden ja ajanhallinnan merkitys elämän järjestämisessä - karsi turhat asiat elämästäsi
Päätöksentekotaito ja tunteet - tee rohkeasti sitä mitä rakastat
Itsetuntemus -Fantasiaminän plokkaminen ja opit aidosti erottamaan tärkeät asiat vähäpätöisistä

Uran kohokohdat:
• 2020 Palkittu ensimmäisenä yrittäjänä Palveluseteliteko palkinnolla "Holmström on toiminnassaan osoittanut ennakkoluulotonta yritteliäisyyttä ja yhteistyön halua"
• 2022 TV-ohjelma Kaaoksen kesyttäjät, MTV3 1.kausi
• 2023 Kultainen Venla -ehdokkuus paras 2022 Lifestyleohjelma kategoriassa

Pressikuvat

Laura Holmström

Laura Holmström

Järjestämisen ammattilainen

Valokuvaaja: Numi Nummelin

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2