Kristiina Komulainen

Riitoja ei ole syytä pelätä, ne voi kääntää oppimiskokemukseksi.

Sovittelija, Puhuja

Kristiina Komulainen

Karismaattinen - läsnäoleva - herättelevä

Kristiina Komulainen on vuorovaikutuksen, viestinnän ja konfliktien ratkaisun ammattilainen. Hänen mukaansa haastavat vuorovaikutustilanteet sekä riidat toimivat parhaimmillaan oppimiskokemuksina. Haastavat tilanteet olisi hyvä kohdata rakentavalla tavalla sen sijaan, että ne lakaistaan maton alle kytemään tai ne päästetään räjähtämään hallitsemattomasti.

Komulaisella on reilun 25 vuoden kokemus viestinnän alalta, missä hän on toiminut lukuisissa eri tehtävissä toimittajana, tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänet on palkittu erinäisiä kertoja tekemästään työstä. Tällä naisella on myös rautainen kokemus esiintymisestä Suomen suurimmissa tuotannoissa ja takana on tuhansia lähetyksiä niin radiossa ja televisiossa kuin liveyleisön edessä. Hän osaa rakentaa yhteyttä ihmisiin niin pienemmissä työpajoissa, kuin satojentuhansien henkilöiden yleisömassaan. Kristiinan esiintyminen nojaa vahvaan selkärankaan, mutta vuosien esiintymiskokemus tuo mukanaan tilannetajun ja taidon tarvittaessa myös keventää tunnelmaa sopivalla tavalla.

Monipuolisen työuran rinnalla Komulainen on kehittänyt itseään opiskelemalla erilaisia opintokokonaisuuksia. Tällä hetkellä hän perehtyy viestintään ja vuorovaikutukseen Jyväskylän yliopiston filosofian maisteriohjelmassa, mitä ennen hän on esimerkiksi valmistunut sovittelijaksi ja suorittanut sisäisen turvallisuuden tutkinnon. Hän on tehnyt töitä myös poliisina ja toiminut haastavissa vuorovaikutustilanteissa etenkin kunniaan liittyvän väkivallan parissa. Viimeisten 15 vuoden ajan Komulainen on kouluttanut erilaisia yksilöitä ja ryhmiä. Vapaa-ajalla hän haastaa itseään yhden maailman vaikeimman urheilulajin parissa ajaen enduroa.

Kristiina Komulaisesta on sanottu, että hän on "viestinnän ja vuorovaikutuksen rautainen ammattilainen" ja "hänen läsnäolo kaivaa esiin toisesta piilossa olevaa potentiaalia" sekä "karismaa täynnä ulkoisesti, sisällä äärettömän lämmin sydän". Hän ei usko sisältöjensä suhteen pikavoittoihin vaan kestävään kehitykseen ja tarvittaessa sovittelee myös yhteisössäsi olevia riitoja.

Aiheet esimerkiksi

  • Miten konfliktit käännetään oppimiskokemuksiksi. Samalla säästetään aikaa ja rahaa
  • Haastava vuorovaikutus ja yhteyden muodostaminen
  • Haastavien asioiden esille nostaminen
  • Miten konflikti ja polarisaatio rakentuvat ja miten niitä voi purkaa
  • Parhaat keinot kehittää omia vuorovaikutustaitoja

Pressikuvat

Kristiina Komulainen

Kristiina Komulainen

Vuorovaikutuskouluttaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2