Johanna Huhtamäki

Kukaan ei voi etukäteen tietää, mitä kaikkea voimme oppia ja saavuttaa sinnikkäällä harjoittelulla, innostuksella ja oikealla ajattelutavalla.

Menestys, ajattelumallit, motivaatio

Johanna Huhtamäki

Johanna Huhtamäki on väitöstutkija, joka tutkii menestyksen mahdollistavia ajattelumalleja, tietokirjailija, positiivisen psykologian asiantuntija, diplomi-insinööri ja menestys- ja motivaatiovalmentaja. Positiivisesta psykologiasta Johanna on suorittanut kansainvälisiä opintoja ja valmistuu pian positiivisen psykologian ja valmentamisen psykologian maisteriksi (MAPPCP)

Vakavan sairastumisen myötä Johanna joutui kohtaamaan elämän rajallisuuden. Hän päätti, että mikäli selviäisi, hän omistasi jatkossa elämänsä unelmiensa tavoitteluun. Tämä päätös johti Johannan tutkimaan menestystä ja sitä, miten omien unelmien saavuttaminen olisi mahdollista jokaiselle olosuhteista ja lähtökohdista riippumatta. Johannan jätettyä uransa esimies- ja johtotehtävissä, hän keskittyi auttamaan yksilöitä ja organisaatiota menestymään ja saavuttamaan potentiaalinsa. Hänen suurena intohimonaan on auttaa ihmisiä löytämään oman valonsa ja loistamaan.

Puhujana Johanna innostaa, luo toivoa ja haastaa kuulijansa kohti uudenlaista ajattelua. Hän yhdistää kiehtovalla ja luovalla tavalla vahvan tieteellisen ymmärryksen arjen kokemuksiin. Johanna on saanut erityisesti kiitosta kyvystään tehdä tieteestä selkeää ja konkreettista tavalla, joka synnyttää muutokseen johtavia oivalluksia niin yksilö-, tiimi- kuin organisaatiotasollakin.

Laajan tutkimuspohjansa ansiosta Johanna on monipuolinen puhuja. Hänen suosituimpia aiheitaan ovat menestys, sisäinen motivaatio, merkityksellisyys, kiitollisuus, mielen ja ajattelun voima sekä positiivinen johtaminen ja muut positiivisen psykologian teemat. Johannaa voidaan pitää kiitollisuuden tieteellisen näkökulman pioneerina ja puolestapuhujana Suomessa. Hän on pitänyt useita työpajoja ja puheenvuoroja kiitollisuudesta erilaisille organisaatioille ja yksilöille ja tekee aiheesta myös itse tutkimusta.

Johanna haastaa positiivisella otteella monia vallalla olevia ajattelumalleja ja johtamisen periaatteita. Hän uskoo vahvasti, että organisaatioiden tulevan menestyksen saavuttamiseksi tarvitaan uudenlaista ajattelua, osaamista ja toimintamalleja. Tarjotakseen kestävän menestyksen mahdollistavia työkaluja Johanna onkin kehittänyt tieteeseen pohjautuvan positiivisen johtamisen ja kukoistavien organisaatioiden koulutusohjelman, jonka Suomen suurimmat kesäyliopistot ovat ottaneet ohjelmistoonsa.

Johanna on kirjoittanut kolme kirjaa, joista viimeisin Pakkopositiivisuudesta tasapainoon (Otava) julkaistiin elokuussa 2021. Kaksi aiempaa kirjaa Johanna on kirjoittanut yhdessä Vappu Pimiän kanssa. Valon antajat – Kiitä unelmasi todeksi (Otava 2019) on myynyt tuhansia kappaleita ja vuonna 2019 kirja äänestettiin vuoden äänikirja finalistiksi.

Johanna suosituimpia otsikoita puheenvuoroille:

• Innostus, tahdonvoima ja tavat
• Kiitollisuus – oikotie onneen ja menestykseen?
• Keskinkertaisuudesta huippusuoriutujaksi
• Merkityksellisyys – miksi sillä on merkitystä
• Mokaa itsesi menestymään
• Onnellinen työyhteisö – menestynyt työyhteisö. Totta vai tarua?
• Onnellisuuden opit – onko onnellisuus muutakin kuin onnellista olemista?
• Onnistu mielelläsi
• Peruspuurtamisesta flown kokemiseen - miten ja miksi?
• Sisäinen motivaatio – miksi se minua liikuttaa?
• Tavoitteiden voima – mahdottoman mahdollisuus
• Vahvuuksien voima minussa ja muissa – tunnista, toimi, tee tulosta

Pressikuvat

Johanna Huhtamäki

Johanna Huhtamäki

Väitöstutkija, DI, tietokirjailija

Uusia näkökulmia

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2