Jethro Rostedt

Asenne ratkaisee loppupeleissä aina ja luulen, että Suomessa tarvittaisiin enemmänkin positiivista asennetta.

Kiinteistönvälittäjä

Jethro Rostedt

Myynnin ja yrittäjyyden puolestapuhuja

Kaikki paitsi myynti on turhaa. Aitoutta myyntiin!

Auttaako asiakastasi hienot käsitteet ja hifistely. Eikö myynti ole loppujen lopuksi luottamusta ja vuorovaikutusta ihmisten välillä. Jethro koulutuksissa tulee selväksi, että kaikki paitsi myynti on turhaa!

Loppupeleissä muulla ei ole merkitystä kuin myynnillä. Jos myynti ei pelaa, niin koko bisnes on jäissä.

Tämän Jethro on todennut lähinnä konkretian kautta ja siksi myös hänen vetämät koulutukset lähtevät konkreettisin ja helposti ymmärrettävin esimerkein liikkeelle. Koulutustilaisuudet ovat kaikille, joiden leipä on kiinni onnistuneesta myynnistä – olit sitten alan untuvikko tai kokenut kehäkettu. Koulutuksia on kuvattu innostavaksi, rennoiksi ja luo myyntiporukalle alasta riippumatta hyvän tunnelman ja Jethron tarinat jäävät elämään myyntiorganisaatioon ja mikä tärkeintä, kentälle asiakkaiden kanssa. Lisäksi koulutus auttaa ihmisiä miettimään omia vahvuuksiaan ja vuorovaikutustyyliään asiakkaiden kanssa. Huumoria ei tule tästä myöskään puuttumaan ja myyntiorganisaatio osaa varmasti arvostaa heihin tehtyä panostusta !

Jethro on vuosien saatossa kouluttanut tuhansia myynnin ja monen muunkin alan ammattilaisia esiintymään. Kaikkia hänen kouluttamiaan ihmisiä yhdistää palava halu tehdä oman alan työtänsä parhaalla mahdollisella tavalla, uskoen omaan tekemiseensä. Jos kuulostaa tutulta, niin laitetaan myyntisi yhdessä laukalle ja lähdetään purkamaan vauhdikkaalla tavalla juuri Sinun toimialasi myyntiä ja asiakkaita.

Kansan sydämet sulattanut Jethro nousi kiistatta Suomen tunnetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi jo vuonna 2009, taisteltuaan verbaalisesti Diili-ohjelman vetäjänä toimineen Hjallis Harkimon kanssa. Itse kisasta jäi käteen kolmas sija. Ja känsät.

Diilin jälkeen Jethro on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa, joista suurimpia ovat olleet Tanssii Tähtien kanssa vuonna 2010 (MTV3), viidettä sijaa voidaan pitää ihmeenä millä tahansa mittarilla, Elämä Pelissä (YLE), maisteri Simo Frangenin kanssa tehtyä Mieletöntä Maailmaa (MTV3) ja unohtamatta tietenkään Jethron omaa reality-ohjelmaa, nimeltään Myyntimies Jethro. Ohjelmaa kuvataan jo toista tuotantokautta. Kyseinen ohjelma oli kanavan (TV5) ylivoimaisesti seuratuin sarja.

Näiden lisäksi Jethro tunnetaan liikemiehenä ja yrittäjänä, joka toimii isolla säteellä. Hänen edustamansa kiinteistönvälitystoimisto, aninkainen.fi on yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyynti ketjuista. Toimistoja ympäri Suomea on toistakymmentä.

Saavutuksia:

  • Vuoden julkkis (2009), Vuoden turkulainen (2010)
  • TV-ohjelmat, joissa ollut mukana: mm. Diili ( 2009, 2010 ), Urheiluhullut ( 2010 ), Tanssii tähtien kanssa (2010), Neljän tähden illallinen ( 2010 ), Teknari ( 2011 )

Pressikuvat

Jethro Rostedt

Jethro Rostedt

liikemies, yrittäjä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2