Jenna Mattila

Toimi, raha seuraa kyllä perässä!

Valokuvaaja: Creator Akatemia

Jenna Mattila

Hauska ja nokkela sekä syvällinen ja älykäs yhdessä paketissa

Jenna Mattila on talousvalmennusyrityksen perustaja, sisällöntuottaja ja avoin ja itsensä likoon laittava vaikuttaja. Hänet on nostettu kiinnostavimpien talousvaikuttajien TOP20-listaukseen 2022 ja valittu vuoden sijoittaja finalistiksi 2023.

Jenna Mattila on ohjannut lukuisia suomalaisia parempaan ja toimivampaan talouteen lähes neljän vuoden ajan sekä tehnyt yhteistyötä Veronmaksajien keskusliiton Taloustaito median kanssa sisällöntuottajana. Lisäksi Jenna on käsitellyt vaikeitakin aiheita, kuten mielenhyvinvoinnin haasteita sekä osana taloutta että omana aiheenaan.

Jenna Mattilan esikoiskirja julkaistiin vuonna 2023. Jenna on matkalla kärkikastiin yksilötalouden vaikuttamiskentällä ja antanut useita media- ja podcast haastatteluja vuodesta 2019 alkaen. Jenna toimii myös Raharesepti podcastin tuottajana sekä toisena juontajana. Hänellä on vahva tausta työhyvinvoinnin ja työterveyden asiantuntijatyöstä ja nostaakin ratkaisukeskeisiä, voimavaralähtöisiä ja motivoivia menetelmiä keskeiseksi osaksi yksilötalouden ohjausta. Tieto tai tietty palkkataso ei Jennan mukaan vahvista yksin taloudellista hyvinvointia. Jenna tarkastelee taloutta inhimillisyyden ja yksilölle merkityksellisen elämän ja arjen kautta.

Puhujana Jenna Mattila on rempseä, vakuuttava, innostava ja ajattelee nopeasti. Jenna ottaa kuulijan huomioon ja heittää itsensä aina likoon, myös omakohtaisten esimerkkien ja oivallusten kautta. Jenna sanookin olevansa loistava esimerkki monessa asiassa, miten ei kannattaisi toimia. Jennaa kuvataan hauskaksi ja nokkelaksi, mutta samalla syvälliseksi ja älykkääksi. Jenna saa aikaan muutosta oivalluksien, voimaantumisen ja vertaisuuden kautta.

Hän kertoo myös omaa tarinaansa, kuten ensiasunnon ostamisesta 19-vuotiaana tai 30 000 euron säästämisestä kotiäitinä kuin myös taloudellisesta epävarmuudesta ja huolesta sairastumisten vuoksi. Hän on saanut kiitosta vaikeidenkin aiheiden esittämisestä helposti omaksuttavasti ja inhimillisesti erilaiset tilanteet huomioiden. Jenna uskoo siihen, että ilo ja nauru tekee tylsistäkin asioista paljon helpompia pureskella. Kaikkiin puheisiin huomioidaan tilaajan tarpeet ja kohderyhmä:

  • TOIMI, raha seuraa kyllä perässä! – Miten hallitaan rahaa, eikä raha meitä, myös erilaisiin haasteellisiin tilanteisiin räätälöitävissä.
  • MoneyBOSS – Oman talouden kasvattaminen, vahvistaminen ja varallisuuden kehittäminen, mm. sijoittamisen teemoja.
  • Vuosi työkyvyttömänä yrittäjänä, eikä rahat loppunutkaan! – Perustuu todelliseen kokemustarinaan ja keinoihin varautua ennakkoon ja rakentaa turvaverkkoa yritykselle ja yrittäjälle.
  • Liian avoin – Käsittelee häpeän ja huonommuuden tunteita sekä mielenhyvinvoinnin haasteita ja neuroepätyypillisyyttä työelämässä sekä venyttää normien rajoja. Rohkaiseva ja erilaisuuteen positiivisesti tarttuva puheenvuoro.
  • Luovaa hulluutta – Puheenvuoro käsittelee todellisen elämän kautta mielenhyvinvoinnin haasteita, niiden kanssa toimimista ja niiden huomioimista omassa elämässä ja arjessa.

Pressikuvat

Jenna Mattila

Jenna Mattila

Taloudellisen hyvinvoinnin valmentaja

Valokuvaaja: Creator Akatemia

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2