Christoffer Weiss
Valokuvaaja: Berndt Joakim Haldin

Tapahtuma-, ja media-alan moniottelija

Christoffer Weiss

Aitoja kohtaamisia

Christoffer Weiss on Teatterikorkeakoulusta valmistunut, täysin kolmikielinen näyttelijä, jolla on runsaasti kokemusta teatterista, elokuvista, TV:stä ja äänituotannoista niin Suomesta kuin ulkomailta. Vaikka näytteleminen on Christofferille työ ja rakkain harrastus on hän uransa aikana keskittynyt eniten liiketoiminnan harjoittamiseen; Christoffer onkin toiminut liki 15 vuotta menestyksekkäästi yrittäjänä. Tapahtumien tuottaminen, laserpelihallin operointi, tanssipelilaitteiden kehittäminen, tantrakurssien fasilitointi ja kahden verkkokaupan omistaminen on vain pieni osa niistä asioista mitä Christoffer on ehtinyt tehdä.

Christoffer tiedostaa, että terve yhteiskunta muodostuu terveistä yksilöistä ja siksi hän kokee suurta intohimoa jakaa omaa osaamistaan mahdollisimman laajasti, keskittyen muihin vaikuttajiin yrityksissä ja yhteisöissä. Tämä tapahtuma-, media- ja koulutusalan moniottelija on omillaan missä tahansa yhteyksissä, koska hän osaa muokata viestinsä ja viestintänsä juuri sopivaksi kuulijakunnalle.

Se yksi asia joka määrittää elämämme laadun on millaisia kohtaamisia onnistumme luomaan, sekä itseen, ystäviin, työkavereihin ja asiakkaisiin. Kaikki on kohtaamista, kokoajan ja kaikkialla. Työelämässä myynnin, markkinoinnin, tapahtumien ja koulutuksien arvo ja teho perustuu kuinka syviin kohtaamisiin päästään. Aidosta yhteydestä muodostuu luottamus joka helpottaa kaikkien työtä, enemmän tulosta vähemmällä vaivalla. Tätä sanomaa Christoffer haluaa viedä eteenpäin.

Työntekijät haluavat tulla töihin koska töissä on aito meininki. Asiakkaat haluavat tuntea, että hänestä välitetään. Jotta voi kohdata toista ihmistä pitää ensiksi kohdata itseään, omassa itsessään. Tämä onkin yksi kaikista vaikeimmista asioista elämässä ja siksi yksi kaikista tärkeimmistä. Tavoitteena on luoda rohkeista yksilöistä koostuva, avoin ja lempeä työyhteisö joka uskaltaa kohdata toisiaan ja asiakkaitaan aidosti ja lempeästi.

Valmennuksen kohderyhmänä ovat fuusioituvat työryhmät, YT-neuvottelun alaiset yritykset sekä muut, muutoksen alla olevat ryhmät.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Christoffer Weiss

Christoffer Weiss

Näyttelijä

Palvelumuotoilu

Asiakaspalvelu

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2