Christoffer Weiss
Valokuvaaja: Berndt Joakim Haldin

Tapahtuma-, ja media-alan moniottelija

Christoffer Weiss

Aitoja kohtaamisia

Christoffer Weiss on Teatterikorkeakoulusta valmistunut, täysin kolmikielinen näyttelijä, jolla on runsaasti kokemusta teatterista, elokuvista, TV:stä ja äänituotannoista niin Suomesta kuin ulkomailta. Vaikka näytteleminen on Christofferille työ ja rakkain harrastus on hän uransa aikana keskittynyt eniten liiketoiminnan harjoittamiseen; Christoffer onkin toiminut liki 15 vuotta menestyksekkäästi yrittäjänä. Tapahtumien tuottaminen, laserpelihallin operointi, tanssipelilaitteiden kehittäminen, tantrakurssien fasilitointi ja kahden verkkokaupan omistaminen on vain pieni osa niistä asioista mitä Christoffer on ehtinyt tehdä.

Christoffer tiedostaa, että terve yhteiskunta muodostuu terveistä yksilöistä ja siksi hän kokee suurta intohimoa jakaa omaa osaamistaan mahdollisimman laajasti, keskittyen muihin vaikuttajiin yrityksissä ja yhteisöissä. Tämä tapahtuma-, media- ja koulutusalan moniottelija on omillaan missä tahansa yhteyksissä, koska hän osaa muokata viestinsä ja viestintänsä juuri sopivaksi kuulijakunnalle.

Se yksi asia joka määrittää elämämme laadun on millaisia kohtaamisia onnistumme luomaan, sekä itseen, ystäviin, työkavereihin ja asiakkaisiin. Kaikki on kohtaamista, kokoajan ja kaikkialla. Työelämässä myynnin, markkinoinnin, tapahtumien ja koulutuksien arvo ja teho perustuu kuinka syviin kohtaamisiin päästään. Aidosta yhteydestä muodostuu luottamus joka helpottaa kaikkien työtä, enemmän tulosta vähemmällä vaivalla. Tätä sanomaa Christoffer haluaa viedä eteenpäin.

Työntekijät haluavat tulla töihin koska töissä on aito meininki. Asiakkaat haluavat tuntea, että hänestä välitetään. Jotta voi kohdata toista ihmistä pitää ensiksi kohdata itseään, omassa itsessään. Tämä onkin yksi kaikista vaikeimmista asioista elämässä ja siksi yksi kaikista tärkeimmistä. Tavoitteena on luoda rohkeista yksilöistä koostuva, avoin ja lempeä työyhteisö joka uskaltaa kohdata toisiaan ja asiakkaitaan aidosti ja lempeästi.

Valmennuksen kohderyhmänä ovat fuusioituvat työryhmät, YT-neuvottelun alaiset yritykset sekä muut, muutoksen alla olevat ryhmät.

Video

Pressikuvat

Christoffer Weiss

Christoffer Weiss

Näyttelijä

Palvelumuotoilu

Henkilökohtainen kehitys

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2