Carl Haglund

Politiikasta tuttu business vaikuttaja

Suomalaisen politiikan huippunimi Carl Haglund (KTM) siirtyi bioenergiatoimija Sunshine Kaidi New Energy Groupiin varatoimitusjohtajaksi elokuussa 2016. Haglund toimii myös Elinkeinoelämän valtuuskunnan ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen hallituksen puheenjohtajana. Hän on toiminut puolustusministerinä sekä ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajana ja eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana.

Ennen tätä Haglund oli jo ehtinyt toimia Euroopan parlamentin jäsenenä sekä Suomen historian nuorimpana valtiosihteerinä. Hän omaa laajan kokemuksen myös hallitustyöskentelystä eri organisaatioissa, kuntatasolla ja yritysten hallituksissa.

Haglundin luentojen teemoja ovat talouden tila, turvallisuuspolitiikka, muutosjohtajuus politiikassa sekä Pohjoismainen yhteistyö. Hän on asiantuntija-puhuja, joka omaa vahvan kokemuksen ja näkemyksiä myös yrittäjyydestä ja bisnesmaailmasta. Ennen politiikkaan lähtöään Haglund on nimittäin perustanut ilmaisjakelulehti Papperin, toiminut Studentbladetin päätoimittajana, sekä tehnyt toimittajan työtä Yleisradiolla. Hänellä on myös ollut oma mainos- ja grafiikka-alan toimisto.

Pressikuvat

Carl Haglund

Samankaltaisia puhujia

Asiantuntijatilaisuuksien fasilitaattorit

Yritysjohtajataustaiset fasilitaattorit