Esittelyssä Riina Kasurinen

Speakersforumin uusimpia puhujavahvistuksia on valovoimainen Riina Kasurinen! Riina on KTM ja sertifioitu ammatticoach, jonka uraa yritysvastuun, henkilöstöjohtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kentiltä YK:lle ohjasi sammumaton palo ymmärtää ihmisyyden potentiaalia, voimavaroja ja kestävän tulevaisuuden rakennuspalikoita.

Haastava elämänmuutos johti Riinan kysymään itseltään ne vaikeat kysymykset: kuka olen ja mitä oikeasti haluan? Millaisessa maailmassa haluan elää ja miten tätä muutosta omalla esimerkilläni johtaa? Puhujana Riina johdattaakin kuulijan inspiroivalle ja yllätykselliselle matkalle itsensä ytimeen.

Riina on toiminut transformatiivisen ja keholähtöisen coachingtyön ammattilaisena vuodesta 2019. Riina yhdistää syvän ihmisyyden, tunnetyöskentelyn ja henkisen kasvun ymmärryksen laaja-alaiseen kokemukseen eri toiminta- ja työympäristöistä; startup-maailmasta YK:lle, suurten ja pienten yritysten ja organisaatioiden kouluttajasta teatterin lavoille - Suomessa ja kansainvälisesti. Riinan supervoima on valloittava energia, huumori ja autenttisuus; hän on häpeilemätön ja inspiroiva tienraivaaja ja tietoisen tunnetyöskentelyn pioneeri, joka opastaa ihmiset ja asiakkaansa takaisin yhteyteen itseensä, kehoonsa, luovuuteensa ja elinvoimaansa.

Riina kohtaa kuulijan suoraan sydämestä, eikä pelkää haastaa meissä olevia rajoittavia uskomuksia ja rooleja, joiden takana elämme. Puheenvuoron päättyessä jokin kuulijan sisällä on syttynyt eloon. Se, mikä näyttäytyi haasteena on muuttunut piilotetun luovuuden, tietoisemman kasvun ja rohkean muutoksen lähteeksi. Riina auttaa meitä oivaltamaan, tuntemaan ja löytämään avaimet kokonaisvaltaiseen menestykseen sisältämme, ei itsemme ulkopuolelta - niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässä. Puheenvuoroihin sisältyy kevyt räätälöinti asiakkaan kanssa.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2