> >

Anja Snellman

Suomalaisen kirjallisuuden kärkinimi

Anja Snellman on kirjailija, journalisti ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Hänen kustantajiaan ja työpaikkojaan ovat WSOY, Otava, Siltala Kustannus, Helsingin Sanomat, Psykoterapiakeskus Vastaamo ja Psykoterapiapalvelu Tsempatia.

Snellman on maailmankansalainen, joka on asunut ja kirjoittanut paljon Kreikassa sekä Intiassa. Hän on yksi suomalaisen kirjallisuuden kärkinimiä ja sukupolvensa luetuimpia ja tuotteliaimpia kirjailijoita.

Snellmanilta on tähän mennessä ilmestynyt 26 romaania, runokokoelmia sekä tietoteoksia. Ne ovat herättäneet kiihkeää keskustelua yksilön ja yhteiskunnan arvoista ja etiikasta, aikamme tabuista, sukupuolista ja sukupolvista. Niitä on dramatisoitu elokuviksi sekä näyttämölle, ja niitä on käännetty yli 20 kielelle. Hän on saanut kirjallisista ansioistaan mm. Pro Finlandia-mitalin, Helsinki-mitalin sekä Kiitos kirjasta-mitalin.

Snellman on käynyt luennoimassa yrityksissä kuuntelemisesta, kohtaamisesta, kommunikoinnista, mielen hyvinvoinnista ja hyvästä työilmapiirista. Kiehtovien tarinoiden ja erilaisten harjoitusten avulla kirjailija-terapeutti avaa vaikeasti artikuloitavia solmuja ja umpikujilta tuntuvia haasteita niin ryhmien kuin isompienkin yritysten tarpeisiin.

Journalistina Helsingin Sanomissa työskentelevä Snellman tarttuu mieluusti myös globaaleihin aiheisiin, maailman tyttöjen lukutaitokampanjoista ja kehitysmaiden naisten koulutuksesta seksuaalisten vähemmistöjen asemaan sekä monikulttuurisuuteen ja sen tuomiin haasteisiin.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta