Alexa Kavasto

Valjasta juridiikka yrityksesi vahvuudeksi. Työoikeus vastuullisen johtamisen työkalupakkina.

työoikeuden tutkija

Alexa Kavasto

Ymmärrettävää, käytännönläheistä ja viihdyttävää työsuhdejuridiikkaa

Alexa Kavasto on työoikeuteen erikoistunut lakimies, tutkija ja yrittäjä, jonka mielestä juridiikan on oltava ymmärrettävää, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä. Työpaikan arjessa ihan oikeasti toimivat ratkaisut eivät ole luettavissa lakikirjasta. Tämän vuoksi Alexa puhuu työsuhdejuridiikan lisäksi vuorovaikutuksen ja johtamisen merkityksestä.

Miksi työsuhdejuridiikan pitäisi ylipäätään kiinnostaa? Ensinnäkin, koska työnantaja on vastuussa työntekijöistään, heidän terveydestään ja työturvallisuudesta, ja seurauksena voi olla jopa rikosoikeudellinen vastuu. Ensimmäisenä tulilinjalla ovat lähiesihenkilöt. Toiseksi, vastuullisuus on aina ollut työoikeuden ytimessä ja on noussut nykypäivänä yritysten elinehdoksi, ei vain työnantajakuvan, vaan myös menestyvän liiketoiminnan kannalta.

Alexan puheenvuoroilta on turha odottaa juristien jargonia. Hän tarjoilee juridiikan kuulijoilleen ymmärrettävässä, selkeäsanaisessa muodossa, joka on suoraan hyödynnettävissä yrityksen arjessa.

Alexalla on rautainen substanssiosaaminen työoikeuden alalta. Hän on kirjoittanut useita työoikeudellisia julkaisuja ja tietokirjoja. Niissä on käsitelty erityisesti työntekijän terveydentilaan ja työkykyyn liittyviä teemoja, joita Alexa myös väitöskirjassaan tutkii.

Alexa kouluttaa jatkuvasti yritysten johtoa, esihenkilöitä ja henkilöstöhallintoa työoikeuden keskeisistä aiheista omalla suorasanaisella ja viihdyttävällä otteellaan. Alexa on saanut poikkeuksetta erinomaista palautetta koulutuksistaan.


Alexan luentojen aiheita ovat mm.

  • Vastuullinen työnantajuus yrityksen menestystekijänä
  • Esihenkilön selviytymispakki haastaviin tilanteisiin
  • Työnantajan uudet velvoitteet työntekijän työkyvyn alentuessa

Alexasta sanottua:

"Ammattitaitoinen, loistava osaaminen tuoda asiat käytännön tasolle selkeästi."
"Erittäin hyvä ja käytännön läheinen koulutus ilman juristien jargonia :) "
"Selkeä kouluttaja, jolla oli mukavan rento tyyli luennoida."

Pressikuvat

Alexa Kavasto

Alexa Kavasto

Lakimies

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2