> >

Aki Riihilahti

Motivoiva luennoitsija

Aki Riihilahti pelasi 17 vuoden ajan ammattijalkapalloa maailman kovimmissa liigoissa, esim. Englannin Valioliigassa, Saksan Bundesliigassa sekä Mestarien liigassa.

Akissa konkretisoituvat tarinat tahdosta, intohimosta, strategisesta suunnittelusta ja kovasta työstä. Tämä oli totta pelikentällä, niin kotimaassa HJK:ssa, kuin Englannin, Saksan, Norjan ja Ruotsin liigoissa, joissa kaikissa hänet tunnettiin ennen kaikkea tinkimättömästä asenteesta sekä hurjasta työmoraalistaan. Viime aikoina Aki on osoittanut samoja ominaisuuksia Helsingin Sonera Stadiumin toimitusjohtajana. Akin johdolla stadionyhtiön talous ja käyttöaste ovat kääntyneet pakkasen puolelta plussalle ja se on asemoinut itsensä yhdeksi kiinnostavimmaksi tekijäksi pääkaupunkiseudun kasvavilla wellness-markkinoilla.

Englannissa Aki on myös yksi tunnetuimmista suomalaisista hänen seitsemän vuoden ajan The Timesiin kirjoittamansa kolumnin ansiosta. Aki on myös aina ymmärtänyt jatkuvan itsensä kehittämisen merkityksen: joukkuetovereiden keskittyessä pelikonsoleihin ja myöhemmin luksus-elämään. Aki suoritti MBA-tutkinnon Liverpoolin yliopistossa.

Akin luentoaiheita ovat esimerkiksi:
- Motivointi
- Muutosjohtaminen
- Kannustaminen parempaan

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta