Vuoden Puhuja 2017 - Supla

Pohjoismainen puhujatoimisto Speakersforum Finland ja Nelonen media ja solmivat yhteistyön Suplan ja suomalaisen puhujakulttuurin suurimman juhlan Vuoden Puhuja 2017 -gaalan osalta.

Kumppanuuden tavoitteena on tuoda tarinankerronta ja vaikuttava puhe, sekä kova asiantuntijatieto jokaisen saataville, synnyttäen uutta ajattelua ja näkökulmia.

– Me Speakersforumilla uskomme tarinan voimaan. Tarinankerronta onkin kautta aikojen ollut merkittävä väylä tiedon jakamiseen ja tarinallistaminen on aikamme ilmiö, joka jokaisen yrityksen tulee sisäistää. Yhteistyömme Suplan kanssa mahdollistaa podcastien kautta vaikuttavan puheen ja omakohtaisten tarinoiden levittämisen helposti jokaisen kuultaville. Podcastien kautta saamme uuden kanavan jakaa ymmärrystä miten puhe voi vaikuttaa yksilöön. Parhaimmillaan puhe on teko, joka saa aikaan kehitystä ja muutosta. Vaikuttava puhe rohkaisee, innostaa tai voimaannuttaa, kertoo Susanna Suorsa.

– Olemme ylpeitä saadessamme Suplaan suomalaisten huippupuhujien ajatuksia ja tarinoita. Mekin haluamme tukea kaikkia tarinankerronnan muotoja tuomalla monipuolista kuunneltavaa Suplan jo yli 200 000 käyttäjän ulottuville mahdollisimman innostavasti ja helposti, linjaa Nelonen median radioiden sisältöjohtaja Johannes Saukko.

Tämän vuoden Vuoden Puhuja -ehdokkaat edustavat asiantuntijuudellaan kattavasti aiheita, joista suomalaiset yritykset ja organisaatiot ovat viimeisen vuoden aikana halunneet kuulla. Uutta näkökulmaa ja ymmärrystä on kaivattu teknologian, asenteen, social sellingin, intuition ja suosrituskykyn teemoista.

Podcastit on taltioitu aidossa esiintymistilanteessa Speakersforumin tiloissa järjestetyissä Vuoden Puhuja – aamuissa.

– Näin podcastille on saatu taltioitua aito tunnelma käsillä olevasta hetkestä. Uskomme siihen, että vaikuttava puhe sekä puhuja ovat parhaimmillaan vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja kaikki taika tapahtuu, kun herätetään tunteita ja törmäytetään ajatuksia sytyttäen kipinän muutoksen. Mutta vallitsevan Vuoden Puhujan Madventuresin Riku Rantalan sanoin; Pidetään tarina keskiössä – välineet vaihtukoon, Suorsa linjaa.

Kuuntele podcastit!

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2