Tiina Koivuniemi

Tiina Koivuniemi

Toimivan työyhteistön ainekset. Työhyvinvoinnilla kohti tuloksia.

Tiina Koivuniemi on valmentamisen ja kehittämisen pitkän linjan ammattilainen, jolla on jo 30 vuoden kokemus johtamisen, laadun ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Hän on hankkinut kokemuksensa sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hän on toiminut valmentajana ja kehittäjänä yhteensä 29 eri maassa kolmella eri mantereella. Hänen toteuttamiinsa johtamisvalmennuksiin ja kehittämishankkeisiin on osallistunut satoja johtajia, esihenkilöitä ja asiantuntijoita eri maista. Johtamisen kehittämisen lisäksi hänellä on pitkä kokemus laadun kehittämisestä lähtien järjestelmien rakentamisesta aina jatkuvaan parantamiseen. Hän on ollut kehittämässä työhyvinvointia ja työstressin hallinnan malleja useissa kansainvälisissä hankkeissa ja eri toimialoilla.

Tiinan mukaan hyvä johtaminen, laatu ja henkilöstön hyvinvointi kulkevat käsikädessä. Hyvinvoinnin ja onnellisuuden tutkiminen ja kehittäminen ovat hänen sydäntään lähellä. Aivoystävällinen työpaikka-mallin kehittäjänä hän tietää, mistä hyvinvoivat ja onnelliset työpaikat on tehty. Tiina on myös tietokirjailija ja hänen teoksensa ovat antaneet monille lukijoille ideoita työyhteisön kehittämiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Valmentajana ja puhujana Tiina on innostava ja mukaansatempaava. Hänen positiivinen ja ihmislähtöinen lähestymistapansa auttaa yksilöitä ja yhteisöjä kasvupoluilla kohti parempaa johtamista, laatua ja hyvinvointia. Hänen puheenvuoronsa ovat täynnä käytännön esimerkkejä, case-kuvauksia ja tarinoita hänen pitkän asiantuntijauransa varrelta ja hän osaa ilmaista vaikeitakin asioita rakentavalla ja myönteisellä tavalla. Tiinan puheenvuoroista saa vinkkejä ja ideoita hyödynnettäväksi omassa työssä ja työpaikalla. Hänen vankka kokemukseen perustuva osaamisensa, tieteellinen perehtymisensä ja kyky vaikuttaa kuulijoihin tekevät hänestä loistavan puhujan.

Tiinan puheenvuorot vievät kuulijat lähemmäksi hyvää johtajuutta ja onnellisia työpaikkoja.

Aiheet esimerkiksi

  • Aivoystävällisyys ja onnellisuus työssä
  • Toimiva työyhteisö
  • Työelämätaidot käytännössä
  • Johtamisen ilot ja haasteet

Video

Pressikuvat

Tiina Koivuniemi

Tiina Koivuniemi

Johtamisen & hyvinvoinnin asiantuntija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2