Speakersforum ja koulutus.fi yhteistyöhön

Speakersforum ja koulutus.fi -portaalin yhteistyö Suomessa tuo koulutusmarkkinaan uudenlaista tarjontaa. Tavoitteena on tuoda aluksi noin 400 puhujaa Speakersforumin yli 8000 puhujan verkostosta Keystonen koulutus.fi -portaalin alle, jolloin koulutusalan suurimman verkkopalvelun osaamisen kehittämisen palvelutarjooma kasvaa eksponentiaalisesti.

Yhteistyöllä tavoitellaan yksilön ja yrityksen osaamisen kehittämiseen liittyvän palvelutarjooman löydettävyyttä luontaisesti koulutus.fi -sivustolta, jossa on yli 140 kouluttajaa ja alan yritystä jo entuudestaan. ”Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja koulutus.fi on Suomen suurin koulutusalan verkkopalvelu, joten on hyvin luontevaa lähteä tekemään tätä ainutlaatuista yhteistyötä tarjoamalla juuri oikeanlaista puhujaa asiakkaan tarpeisiin. Lisäämällä puheenvuoro esimerkiksi koulutusten alkuun, keskelle tai loppuun saadaan koulutukselle lisäarvoa.” kertoo maajohtaja Turo Temmes Speakersforumilta.

Sitran megatrendit 2023-raportin mukaan yhtenä trendinä mainitaan työn ja osaamistarpeiden uudistaminen. Osa työpaikoista katoaa ja toisaalta työtä syntyy uusille aloille. Koulutuksella on keskeinen rooli kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa.

”Haluamme olla mukana edistämässä osaamisen kehittämistä tarjoamalla uusia ratkaisuja kumppaniemme kanssa. Muutos on pysyvää, koulutuksilla, kursseilla sekä jatkuvalla osaamisen kehittämisellä on tulevaisuudessa tärkeä rooli työelämässä. Meidän ydinosaamisemme on tarjota laajaa ja ajankohtaista sisältöä sekä kumppaniemme palveluita koulutusalaan liittyen. Yhteistyö tuo meille entistä laajemman palvelutarjooman, joka varmasti kiinnostaa yrityksiä, HR-ammattilaisia ja kouluttautujia,” kertoo koulutus.fin toimitusjohtaja Max Lundberg.

Kuvassa vasemmalta: maajohtaja Turo Temmes, markkinointikoordinaattori Elisa Aaltonen Speakersforumilta & markkinointipäällikkö Nina From, toimitusjohtaja Max Lundberg koulutus.fistä.

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2