Pirjo Ståhle

Pirjo Ståhle

Pirjo Ståhle toimii vierailijaprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa (Center for Knowledge and Innovation Research). Aiemmin hän toimi Turun Yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen professorina. Hänen erityisalaa on tietojohtaminen, innovaatiot ja aineettoman pääoman mittaaminen. Hänen kiinnostuksensa kohdistuu sekä yritysten että kansakuntien uudistumiskyvyn kehittämiseen.

Pirjolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus akateemisessa maailmassa ja yhteiskunnan instituutioissa työskentelystä. Hänen kehittämiään tieto- ja innovaatiojohtamisen malleja ja mittareita on sovellettu niin yrityksissä kuin julkisissa organisaatioissakin. Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa hän johti tutkimushankkeita, joissa analysoitiin tietopääoman taloudellisia vaikutuksia 48 maassa (nic4nations). Lisäksi hän on yksi kansainvälisen ACSI-innovaatioalustan pääarkkitehdeistä.

Pirjo on monella tapaa tietojohtamisen edelläkävijä Suomessa: hän on ollut Suomen ensimmäinen tietopääomajohtaja, ensimmäinen tietojohtamisen professori ja hänen kirjansa Knowledge Management - tietopääoma yrityksen kilpailutekijänä (1999) oli ensimmäinen suomalainen tietojohtamista käsittelevä teos.

Pirjo Ståhle

Kansainväliset juontajat

Yrittäjyysvalmentajat

Futuristit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2