Pinja Valkonen
Valokuvaaja: Moises Garibay

Muutosjohtamisen ammattilainen

Pinja Valkonen

Konkreettista, innostavaa ja hauskaa – Nauti uutta tietoa ja haasta ajatteluasi

Pinja Valkonen yhdistää syvällisen asiantuntemuksen ja käytännönläheisen otteen tekoälyyn ja viestintään.

Pinjalla on monipuolinen ura sisällöntuottajana ja viestinnän datalähtöisenä kehittäjänä, digivelhona, muutosmoottorina ja tekoälyasiantuntijana.

Pinja on tehnyt ensimmäisen uransa toimittajana ja toiminut esimerkiksi freelancerina, toimituksen esimiehenä sekä tehnyt reportaaseja ulkomailta. Toista uraansa Pinja rakentaa julkisella sektorilla viestinnän kehittämistehtävissä ja tekoälykoordinaattorina. Lisäksi hän on konsultti ja kouluttaja omassa yrityksessään.

Puhujana Pinjaa on kehuttu innostavaksi, selkeäksi, käytännönläheiseksi ja hauskaksi. Pinjan missio on turhautumisen vähentäminen työelämässä. Hän tarjoaa kuulijoille konkreettisia työkaluja ja tietoa, joiden ansiosta työt sujuvat entistä helpommin ja tulokset ovat entistä vaikuttavampia.

Pinjan tavoitteena on, että kuulijat oivaltavat jotain uutta ja itselleen hyödyllistä. Pinja etsii ja pureskelee tuoreinta tietoa asiakkaidensa puolesta ja tarjoilee sen helposti omaksuttavassa sekä viihdyttävässä muodossa.

Pinja on erikoistunut palvelemaan etenkin julkisen sektorin asiakkaita. Hän tuntee julkisen hallinnon kulttuurin, sen toimintaympäristön ja lainsäädännön asettamat reunaehdot. Asiakaspalautteita:

Aivan huikea Tekoälyherätys! Sait monen asiaa epäilleen pään kääntymään ja rohkeutta kokeilemaan tekoälyä omissa töissään." Paula Wall, administrative coordinator, RambollPinja on kouluttajana selkeä ja innostava. Hän oli perehtynyt koulutettavaan organisaatioon ja antoi hyviä, juuri meidän tarpeisiimme sopivia vinkkejä. Innostuimme ja aloimme heti testata tekoälyn käyttöä töissä!" Nilla Hietamäki, viestintä- ja asiakkuusjohtaja, Suomen MetsäkeskusPinjan kanssa on helppo työskennellä. Hän puhuu asioista ymmärrettävästi ja maanläheisesti. Esimerkkien näyttäminen on avaavaa. Pinjasta huokuu vahva asiantuntijuus." Virpi Meriläinen, kehittämispäällikkö, MLL Kaakkois-Suomi

Aiheet esimerkiksi

  • Tekoäly julkisella sektorilla – Mihin julkinen toimija voi tekoälyä hyödyntää
  • Tekoälyn hyödyntäminen asiantuntijatyössä
  • Tekoäly muuttaa ja tehostaa viestintäammattilaisen työtä
  • Valjasta viestintä boostaamaan organisaation strategisia tavoitteita
  • Viestinnän raportoinnilla ja mittaamisella kohti vaikuttavampia tuloksia
  • Mikä mediaa kiinnostaa? Näin kehität mediayhteistyötäsi ja saat enemmän näkyvyyttä
  • Muutosviestintä – Älä mokaa sitä
  • Muutosjohtaminen AI:n aikakaudella

Pressikuvat

Pinja Valkonen

Pinja Valkonen

Tekoälyasiantuntija

Valokuvaaja: Moises Garibay

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2