Piia Kuosmanen

Piian esityksen jälkeen halusin heti tarttua toimeen ja kokeilla uutta!

Valokuvaaja: Anna Betlehem

Toimitusjohtaja, kouluttaja

Piia Kuosmanen

Pitkän linjan startup-yrittäjä

Piia Kuosmanen on pitkän linjan startup-yrittäjä, toimitusjohtaja, insinööri ja haastavien tilanteiden jalostama johtaja.

Piia Kuosmanen on opettanut koodausta lapsille Afrikassa, vienyt startup-tapahtuma Slushin menestyksekkäästi Kiinaan, johtanut Suomen ylioppilaskuntien liittoa, voittanut useita jääkiekon Suomen mestaruuksia, perustanut teknologiayrityksen, sekä johtanut useita organisaatioita ja tiimejä. Matkan varrella mukaan on tarttunut kyky esiintyä innostavasti ja viihdyttävästi, ja Piia onkin rutinoitunut puhuja, pitchaaja ja työpajojen sekä paneelien vetäjä.

Kaiken tämän ohella Piia on kuuden vuoden ajan valmentanut nuoria yrittäjiä ja johtajia, myynyt ja kansainvälistänyt liiketoimintaa, ja ollut mukana järjestämässä TEDx-tapahtumia. Hän on käynyt läpi vaikean burnoutin, ja taistellut tiensä takaisin yrittäjäksi kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen kautta.

Piiaa ohjaa halu olla hyvä johtaja, saavuttaa kunnianhimoisia tavoitteita, oppia jatkuvasti lisää, ja elää tasapainoista, hyvää elämää. Nämä tavoitteet muodostavat myös sen linssin, jonka kautta hän puhuu ydinaiheistaan: hyvästä johtajuudesta, yrittäjämäisestä ajattelusta, tavoitteellisuudesta, rohkeudesta ja kasvusta.

Puhujana Piia Kuosmanen on innostava, mukaansatempaava ja asiantunteva. Piian tavoitteena onkin saada kuulijoissa aikaiseksi muutosta ja toimintaa, mikä toteutuu vuorovaikutuksen ja omaan pohdintaan rohkaisevan tyylin avulla.

Piia, being the globetrotter that she is, will also be happy to speak at your event in English!

Aiheet esimerkiksi

  • Tekemällä se selviää! - Startup-yrittäjän vinkit (työ)elämän yrittäjämäiseen ajatteluun
  • Kiireen illuusio - Kuinka luovut jatkuvasta juoksemisesta, saavutat tavoitteesi, ja voit hyvin
  • Burnarista toimariksi - Näin nousin kriisistä ja perustin yrityksen korjaamaan koko maailman burnout-epidemian
  • Kestävän johtamiset kulmakivet - Näin onnistut innostavana ja tavoitteellisena johtajana
  • Tiukan paikan tullen - kuinka johdan tiimini läpi vaikeista tilanteista (kuten vaikkapa muutosneuvottelut)

Pressikuvat

Piia Kuosmanen

Piia Kuosmanen

Startup-yrittäjä

Valokuvaaja: Anna Betlehem

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2