Paola Suhonen

Paola Suhonen

Ivana Helsingin perustaja

Paola Suhonen on suomalaisen vaatedesignin suuri kansainvälinen nimi, jonka työt ovat saavuttaneet mainetta niin suomalaisissa kuin myös kansainvälisissä medioissa ja muotiviikoilla.

Paolan ja hänen siskonsa Pirjo Suhosen perustama yritys oli ensimmäisiä pieniä suomalaisia vaatemerkkejä, joka pyrki määrätietoisesti maailmalle. "Sitä pidettiin lähes mahdottomana. Meillä ei ollut sellaista muodin kulttuuria tai meitä ei tunnettu muotimaana. Käytimme suomalaista muotoilua jonkinlaisena omana historiana ja linkitettiin se siihen", Paola kertoo.

Ivana Helsinki on esittänyt vaatteitaan jo useita kertoja muotinäytöksissä Pariisin, New Yorkin ja Kööpenhaminan muotiviikoilla. Ivana Helsinki on ollut ensimmäinen pohjoismainen muotialan brändi, joka on hyväksytty Pariisin muotiviikkojen päänäytöskalenteriin, vuonna 2007. Lisäksi Paola Suhonen on ensimmäinen suomalainen, jonka vaatemallisto on esitelty New Yorkin muotiviikoilla 2009 lähtien. Ivana Helsingistä on Suhosen luotsaamana kasvanut kokonaisvaltainen muodin, muotoilun, musiikin, elämyssuunnittelun ja elokuvan suunnittelutoimisto.

Paola on palkittu kahdella Suomen arvostetuimmalla taiteilijatunnustuksella, Pro Finlandialla 2013 ja Suomi-palkinnolla 2018. Paola on myös folk-duo Lone Deer Laredon jäsen.

Paola on kysytty ja luonteva puhuja ja kouluttaja, joka käsittelee itselleen läheisiä asioista, kuten trendit, vaatesuunnittelu, luovuus, yrittäjyys ja kansainvälisyys.

Aiheet esimerkiksi

  • Kansainvälistyminen
  • Yrittäjyys
  • Taiteilijayrittäjyys
  • Luovuus
  • Someton yritys- ja kuluttajakulttuuri
  • Vastuullisuus
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Paola Suhonen

Paola Suhonen

Vaatesuunnittelija, taiteilija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2