Niklas Kaskeala
Valokuvaaja: Aino Huotari

Niklas Kaskeala

Vakuuttavaa puhetta ilmastosta ja yritysvastuusta

Niklas Kaskeala on pitkän linjan ilmasto- ja vastuullisuusvaikuttaja. Niklaksella on lähes 20 vuoden kokemus kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä.

Hän on työskennellyt näiden teemojen parissa mm. CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationissa ja Pelastakaa Lapset järjestössä. Niklas Kaskeala perusti kansainvälisen Protect Our Winters (POW) ilmastoliikkeen Suomen osaston ja toimi vuosina 2014 - 2020 POW Finlandin puheenjohtajana. POW tuo talviurheilun ja -ulkoilun ystäviä sekä alan yrityksiä yhteen talvien pelastamiseksi.

Vuosina 2019-2023 Niklas toimi Compensaten vastuullisuusjohtajana. Compensate torjuu ilmastonmuutosta tarjoamalla yrityksille ja yksilöille mahdollisuuden kantaa vastuuta niistä päästöistä, joita ei voida vielä välttää. Nykyään Niklas auttaa konsulttina muita yrityksiä vastuullisuusmurroksessa ja tukee niiden siirtymistä kohti planetaarisesti kestäviä liiketoimintamalleja.

Niklas uskoo, että tarvittava muutos lähtee siitä, että kannamme vastuuta teoistamme, kannustamme muitakin toimimaan ja vaadimme samaa myös päättäjiltä. Yksilötason ilmastoteot eivät pelasta maailmaa, mutta tarvittava muutos voi alkaa meistä kaikista. Jos emme ensin muuta ajatteluamme, on vaikea nähdä, miten muutos abstrakteissa instituutioissa, kuten valtioissa tai yrityksissä pääsee syntymään.

Vaikuttavin ilmastoteko, jonka kukin meistä voi tehdä, on Niklaksen mielestä sellainen, joka saa muutkin ihmiset toimimaan.

Puhujana Niklas Kaskeala on rauhallinen, vakuuttava ja analyyttinen. Hän osaa sanoittaa monimutkaisia ilmiöitä asiantuntevasti ja ennen kaikkea ymmärrettävästi. Vaikka Niklas puhuu vakavista teemoista, hän ei vain synkistele, vaan antaa myös eväitä tarvittavaan muutokseen.

Aiheet esimerkiksi

  • Ratkaisut ilmastokriisiin ja luontokatoon
  • Yritysten rooli ilmastokriisin ja luontokadon torjunnassa
  • Muutokset ajurit aikamme suurimpien haasteiden taklaamiseen
  • Miksi viherpesu on niin haitallista
  • Urheilumaailma ilmastotyön edelläkävijänä

Pressikuvat

Niklas Kaskeala

Niklas Kaskeala

Ilmastoasiantuntija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2