Mika Sarimo

Mika Sarimo

Markkinoinnin ja brändinrakennuksen ammattilainen

Mika Sarimo on markkinoinnin ja brändinrakennuksen monipuolinen ammattilainen, yrittäjä ja muutoksen rakennusmestari. Yli 25-vuotisen työuran aikana Mika on usein otettu hommiin silloin kun ihmisten työmotivaatiossa ja liiketoiminnan tunnusluvuissa tarvitaan muutos parempaan.

Yritysten toimintaympäristö muuttuu, sen myötä strategiat ja tavat toimia. Markkinoinnilta vaaditaan ristiinpölytystä yrityksen muiden yksiköiden kanssa sekä uusia kykyjä entistä monitahoisemmassa maailmassa. Digitalisaatio on siirtänyt markkinoinnin reaaliaikaan, jossa strategisen ja taktisen tekemisen raja hämärtyy. Muutokset aiheuttavat turvattomuutta, joka on organisaation luovuuden suurin este.

Mikalla on kyky saada ihmiset uskomaan tulevaisuuteen ja innostumaan uudesta suunnasta. Se vaatii paitsi innostavaa persoonaa, myös kykyä kiteyttää, kuunnella, luoda selkeyttä ja esittää asiat johdonmukaisina tarinoina.

Hyvä strategia on se, jonka ihmiset haluavat toteuttaa. Halu syntyy siitä, että ihmiset ymmärtävät mihin ollaan matkalla ja miksi. Edellinen kiteytyy hyvin Mikan motossa: strategy is King, but execution is King Kong.

Vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta värittää Mikan näkemystä brändien rakentamista: brändikokemus ja siten mielikuva syntyy yrityksen kaikkien tekemisten sekä tekemättä jättämisten summana.

Mika on myös itse esimerkki transformaatiosta: yleisjohdosta asiantuntijaksi ja digijarrusta kaasuksi. Hän on työskennellyt kulutustavara- ja elintarviketeollisuuden johtotehtävissä Nokialla ja Fazerilla. Mainonnan ja markkinoinnin työpaikkoja ovat olleet esimerkiksi PHS/TBWA, Evia/Viherjuuri ja Marketing Clinic Finland. Yrittäjänä hän on toiminut Bob Helsingissä sekä Wise & Sallyssa, joka keskittyy strategisen markkinoinnin konsultointiin. Mika on aina aktiivisesti hakeutunut oppimaan uutta työn kautta - viime aikoina varsinkin digitaalisen liiketoiminnan hankkeissa. Hän on myös päivittänyt digiosaamistaan Ruotsalaisessa Hyper Islandissa.

Mika Sarimo

Mika Sarimo

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2