> >

Kirsi Salo

Mielen voima - ajattele itsesi vapaaksi

Monilahjakas Kirsi Salo (KTM) on televisiopersoona ja hyvinvointivalmentaja. Hän aloitti uransa MTV3-kanavan Talousuutiset -ohjelmassa ja siirtyi myöhemmin Neloselle uutistenlukijaksi. Kirsi on tunnettu myös suositusta MTV3:n Heikoin lenkki -visailuohjelmasta. Häneltä on 10 vuoden kokemus rahoitus- ja pankkimaailmasta ja on kokenut myynnin sparraaja. Tämä monitoiminainen suoritti vuonna 2011 LCF Life Coach -tutkinnon ja löysi intohimonsa toimia hyvinvointivalmentajana.

Kirsi haluaa jakaa tietoisuutta mielestä, mikä valtava voima miellä on. Hän opettaa miten voi ajatella itsensä vapaaksi mielen vankilasta. Se mitä ajattelemme ratkaisee sen miltä meistä tuntuu, joka vaikuttaa taas toimintaamme. Hän painottaa unelmien tärkeyttä ja herättää kuulijan puntaroimaan omaa ajatusmaailmaa ja tapoja toimia. Kaikki lähtee mielestä, Kirsi totetaa. Hän rohkaisee ihmisiä heittäytymään uusiin tilanteisiin ja rikkomaan omia rajoja.

Puhujana Kirsi on erittäin motivoiva ja voimaannuttava. Hänen positiivinen energiansa ei voi olla tarttumatta. Vuosien kokemus mediapersoonana välittyy esiintymisessä ja vuorovaikutuksessa. Oman draivin Kirsi ammentaa jatkuvasta kehittymisen halusta ja intohimostaan auttaa muita löytämään työkalut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kirsin luentoaiheita esimerkiksi:
- Ajattele itsesi vapaaksi
- Miten ruokkia mieltä?
- Mikä saa sinut eloon?
- Kaikki unelmat toteutuu!
- Ihminen on ajatustensa vanki

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta