> >

Kikka Laitinen

Luento luovuudesta, rohkeudesta ja työhyvinvoinnista

Kikka Laitinen on pitkän linjan rokkari, musiikintekijä, luennoitsija ja yrittäjä. Työ- ja elämänkokemusta on tullut toimarina, muusikko-kapellimestarina ja hallitusten jäsenenä esimerkiksi Ylen ja Georg Malmstén -säätiössä.

Pitkän musiikkiuran kohokohtia ovat olleet voitot valtakunnallisissa sävellyskilpailuissa ja useat radiohitit vuosikymmenten varrella. Ylen hallituksessa Kikka on saanut kehuja vaikuttamisestaan humanismin ja ihmisyyden näkökulmasta. Kikan viestiä ovat tarkasti kuunnelleet niin professorit kuin rahamiehetkin. Digitalisaatiohuumassa pitää muistaa, että kaiken keskiössä on ihminen. Arvo luodaan hyvän sisällön ja palvelun kautta. Inhimillistä kontaktia, aitoa kohtaamista ja vuorovaikutusta emme voi hukata.

Kikan esitys on koskettava taiteilijarokkarin tarina ylä- ja alamäkineen. Tarina sivuaa henkistä voimaa, hyvinvointia, vuorovaikutusta ja luovia ratkaisuja. Työhyvinvointi riippuu työporukan dynamiikasta, siitä osaammeko arvostaa itseämme ja muita, antaa palautetta asiallisesti, olla armollisia itselle ja muille. Työn ilo löytyy usein luovan leikin kautta. Digitalisaation aikakaudella aineeton omaisuus nousee entistä tärkeämmäksi: henkinen pääoma luodaan yritykseen oppimisen, osaamisen ja arvon luonnin avulla.

Musiikkipitoinen, oivalluksia ja voimia antava esitys sopii yrityksille ja organisaatioille joissa jokainen saa näyttää oman parhaan osaamisensa kateutta pelkäämättä.

Kikan aiheta ovat:

- Oman osaamisen arvottaminen ja arvostaminen
- Aineeton omaisuus
- Unelmat ja luovuus
- Armon ja ilon merkitys
- Palautteen antaminen ja saaminen
- Sinnikkyys, sisu, kateus, muiden arvostaminen
- Työhyvinvointi, työporukan dynamiikka
- Mitä sulle kuuluu ? versus Kehityskeskustelut
- Digitalisaation vaarat: meilaatko kaverille joka istuu vieressä?
- Henkiset ja fyysiset voimavarat

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta