> >

Kikka Laitinen

Sinun vuorosi loistaa! Luovuus, rohkeus, työhyvinvointi ja itsetuntemus

Kikka Laitinen on monien luottamustoimien marinoima luovien alojen asiantuntija. Hän on Tampereen yliopiston kasvatti, pitkän linjan musiikintekijä, luennoitsija ja yrittäjä. Laitinen on ollut mukana mm. Teoston työryhmissä sekä valtion säveltaidetoimikunnassa sekä kulttuurirahastojen ja -säätiöiden hallituksissa. Laitisen viimeisin ja näkyvin tehtävä on ollut toimia Yleisradion hallituksen jäsenenä.

Suomalainen työ ja sen tekijät, luonto, luovuus, rakkaus, inhimillisyys, tekijänoikeus ja tasa-arvo ovat Laitiselle tärkeitä arvoja.

Laitinen puhuu luennoillaan luovuudesta ja rohkeudesta sekä itsetuntemuksesta ja työhyvinvoinnista peilaten teemoja niin vuosien kokemukseensa työelämästä kuin mm. Antero Toskalan ja Daniel Golemanin teoksiin tunneälystä, itsetuntemuksesta ja johtajuudesta. Laitinen on kerännyt mielenkiintoista ja ajantasaista tietoa työhyvinvoinnista ja henkilöstön palkitsemisesta toimiessaan mm. 6 vuotta Ylen hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnassa

Kikka Laitisen luento on omakohtainen tarina henkisen voiman merkityksestä. Se on koskettava otos taiteilijarokkarin elämästä ylä- ja alamäkineen. Laitinen rohkaisee luennoillaan jokaista tunnistamaan oman persoonansa sekä omat osaamisalueensa ja iloitsemaan muiden menestyksestä. Hän muistuttaa yleisöään yhteistyön voimasta. Työpaikan dynamiikan ehdoton edellytys on se että kunnioittaa itseään ja toista - vain yhdessä saadaan aikaan jotain todella hienoa ja merkittävää!

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta