> >

Kikka Laitinen

Sinun vuorosi loistaa!

Sinun vuorosi loistaa! - Luento luovuudesta, rohkeudesta, tyohyvinvoinnista ja itsetuntemuksesta.

Kikka Laitinen on Tampereen yliopiston kasvatti, pitkän linjan musiikintekijä, luennoitsija ja yrittäjä. Työkokemusta on kertynyt yhtyeiden, oman yrityksen ja erilaisten luovien yhteisöjen johtamisesta. Kikan luento on koskettava taiteilijarokkarin tarina ylä- ja alamäkineen jossa käsitellään henkistä voimaa, hyvinvointia, vuorovaikutusta ja luovia ratkaisuja.

Työhyvinvointi riippuu työporukan dynamiikasta, siitä osaammeko arvostaa itseämme ja muita, antaa palautetta asiallisesti, olla armollisia itselle ja muille. Työn ilo löytyy usein luovan leikin kautta. Työhyvinvointi ja johtajuus vaatii työtä: luento antaa avaimia omaan työhyvinvointiisi, itsesi arvostamiseen ja luovuuteen. Kikan luennon perustana ovat mm. Antero Toskalan, Daniel Golemanin, Tommy Hellstenin, Dalai Laman ja Julia Cameronin opit luovuudesta, tunneälystä, itsetuntemuksesta ja johtajuudesta. Kikka on kerännyt mielenkiintoista ja ajantasaista tietoa työhyvinvoinnista ja henkilöstön palkitsemisesta toimiessaan mm. 6 vuotta Ylen hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnassa.

Työpaikan dynamiikan ehdoton edellytys on se että kunnioittaa itseään ja toisia. Kukaan ei voi olla samanlainen kuin itse on, erilaisuutta tulee sietää, iloisiakin naamoja täytyy jaksaa katsella, vaikka meille suomalaisille onkin opetettu että olkaa hiljaa ja nöyriä. Se ei nykymaailman bisneselämässä käy päinsä: aikuisen ihmisen, johtajan, esimiehen kuin alaisenkin täytyy tunnistaa oma persoonansa, omat osaamisalueensa, ja ottaa ilolla vastaan se, että joku toinen osaa tai tietää paremmin jotakin muuta, ja yhteistyössä voi saada aikaan jotain todella hienoa ja merkittävää! Oivalluksia ja voimia antava luento sopii esimiehille, yrittäjille, tekijöille, yrityksille ja organisaatioille joissa jokainen saa näyttää oman parhaan osaamisensa kateutta pelkäämättä.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta