Karl-Magnus Spiik

Karl-Magnus Spiik

Yrittäjäekonomi, liikkeenjohdon konsultit (LJK) ry:n jäsen Karl-Magnus Spiik on monessa liemessä keitetty kokenut konkari, joka on jakanut yrityksille opastusta ja neuvoja loistavin tuloksin. Vuonna 1981 hän toimi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtajana ja siirtyi samaan aikaan valmentajan ja konsultin tehtäviin. Hän on valmentanut liike-elämän eri alojen edustajia kaiken kokoisissa yrityksissä ja kokemuksia löytyy myös kunnalliselta puolelta ja valtionhallinnosta.

Hänen asiakkaat ovat olleet alansa edelläkävijöitä, joiden kanssa hän on rakentanut tulevaisuuden työskentelymuotoja. Kouluttajan työtä siivittää vankka osaaminen, eli pätevyys ammattitaidossa sekä jatkuva kehittyminen ja uudistuminen.

Esiintyjänä Spiik on energinen, luova ja mukaansatempaava. Luonteeltaan hän on leppoisa, kuitenkin vaativa ja määrätietoinen, asiansa osaava ja innostava kouluttaja. Hän näkee kokonaisuudet ja osaa heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen; tekee myös itse mitä opettaa. Spiik puhuu niin, että kaikki ymmärtävät. Hän on maanläheinen kouluttaja, joka käyttää esityksissään todellisia esimerkkejä. Terve järki ja selkeys ovat tärkeämpiä kuin monimutkaiset teoriat. Hänellä on pitkän kokemuksen tuoma pelisilmä ja tunneäly sekä uskallusta toimia peilinä vaikeissakin tilanteissa. Spiikin aiheita ovat mm.

Johtaminen muuttuvassa maailmassa
Maailmalta tulee jatkuvasti uusia johtamisen oppeja. Onko kaikista todellista hyötyä vai sekoittavatko ne järkevää toimintaa? Miten johtajuutta ja itseohjautuvuutta voi lisätä käytännössä? Missä painopisteen tulee olla: johtaminen omalla esimerkillä, johtaminen asioiden kautta, johtaminen ihmisiä kohtaamalla vai käskemällä.

Ajan ja energian hallinta
Miten hallitaan aikaa ja energiaa nykymaailman myllerryksessä? Tiede ja tekniikka tarjoavat lukuisia välineitä, jotta voimme hallita aikaa paremmin. Onko näin tapahtunut? Aika on rajallista, mutta suorittamiskapasiteetti ei. Miten ihminen voi lisätä kapasiteettiaan siten, että hän saa aikaan parempia tuloksia rennommin ja voi sisäisesi paremmin?

Karl-Magnus Spiik

Karl-Magnus Spiik

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2