Jukka Saksi

Johtajia on aina seurattu, mutta ei koskaan niin monikanavaisesti kuin nyt. Myös asiantuntijoista on muovautunut medioita.

Valokuvaaja: Jussi Hellsten

Kirjoittaja, valmentaja

Jukka Saksi

Maailma muuttuu ja meillä on huikeat mahdollisuudet muuttua ja oppia sen mukana

Kauppatieteiden tohtori, MBA ja viestintäkonsultti Jukka Saksi puhuu, kirjoittaa ja valmentaa siitä,

  • miten johtamisen ja viestinnän arvoympäristö on muuttunut ja miten arvoille on syntynyt uudenlaista valtaa
  • miten tekoäly muokkaa johtamista ja viestintää, se luo uudenlaisia mahdollisuuksia tehostaa toimintaa ja vaikuttaa viestinnän sävyyn
  • miten viestinnällinen toimintaympäristö muuttuu, journalismi on tekoälyn myötä isossa muutoksessa ja some-kanavat muuttavat muotoaan
  • miten hybridityöhön siirtyminen on tuonut johtamiseen ja viestintään uudenlaisia haasteita ja mahdollisuuksia.

Jukka herättelee kuulijaa ajattelemaan asioita uusista kulmista, ei pelotellen, vaan inspiroiden. Hän kuvaa puheenvuoroissaan ja kirjoituksissaan havaintoja selvityksistään, valmennuksistaan ja omista kokemuksistaan. Puheenvuorot ovat vuorovaikutteisia ja puhetilanteiden tärkein arvo on osallistujien kunnioittava kohtelu.

Jukka käsittelee edellä mainittuja teemoja yritysjohtamisen, politiikan ja julkisen sektorin näkökulmista. Hän painottaa rohkeutta uudistua, osallistaa ja tarinallistaa oman organisaation muutosmatkaa. Erityisesti arvot ja niihin liittyvä problematiikka luo Jukan esityksiin merkityksellisyyttä. Jukka on itse esimerkki muutoksesta, koska hän on kulkenut mielenkiintoisen matkan artesaanista kauppatieteiden tohtoriksi ja rakentavan johtajuusviestinnän edistäjäksi. Jukka on toiminut ennen viestintäyrittäjyyttään yli 10 vuotta johtamistehtävissä.

Jukka on kirjoittanut väitöskirjan, satojen blogien ja mielipidekirjoitusten lisäksi Arvovalta-kirjan (2020) ja Johtaja on Media! -kirjan (2016).

Laajat verkostot sekä aktiivinen vuoropuhelu mediassa ja sosiaalisissa kanavissa takaavat tuoreet ajatukset kuulijoiden inspiroimiseksi.

Pääviestinä on, että maailma muuttuu ja meillä on huikeat mahdollisuudet muuttua ja oppia sen mukana.

Pressikuvat

Jukka Saksi

Jukka Saksi

Johtajuusviestinnän edistäjä

Valokuvaaja: Jussi Hellsten

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2