Emmi Harjuniemi

Oivallutan ja innostan oman osaamisen esille tuomiseen – koska jos et sinä kerro osaamisestasi, harvoin siitä kertoo kukaan mukaan.

Emmi Harjuniemi

Oma osaaminen on sinun tärkein erottautumistekijäsi – tuo se rohkeasti esiin!

Emmi Harjuniemen missiona on tuoda näkymättömät asiantuntijat näkyviin heidän omalla osaamisellaan. Hän on innostunut erityisesti ihmislähtöisestä brändityöstä ja auttaa siinä alkuun tai jo pidemmällekin ehtineitä.

Emmi Harjuniemi on asiantuntijabrändääjä, jonka intohimona on tuoda esiin ihmisten osaaminen ja erottautumistekijät – jotta he saisivat asiakkaita, rahoitusta tai pääsisivät haluamiinsa työpaikkoihin ja uralla eteenpäin. Emmi auttaa työkalujen löytämisessä sekä rohkaisee ja inspiroi.

Emmi ei ole pelkkä käsien heiluttelija, vaan tarjoaa konkreettisia tehtäviä ongelmien ratkaisemiseksi. Hän on innostava luennoitsija, jolla on viidentoista vuoden opettajakokemus yliopistosta. Hän on ohjannut luovien alojen opiskelijoita ja yritysprojekteja taiteiden tiedekunnassa, sekä alkavia yrittäjiä yritysideoidensa kanssa. Viime vuodet hän on sparrannut asiakkaitaan asiantuntijabrändin kanssa ja kehittänyt heidän liiketoimintaa.

Emmin hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä ja on kokenut fasilitaattori, jolta onnistuu myös erilaiset työpajat ja esimerkiksi oman osaamisen tunnistamiseen, portfolioihin, brändäykseen tai vaikkapa LinkedIniin liittyen. Hänen asiakkainaan on ollut eri alojen yrityksiä, hankkeita ja organisaatioita.

Emmi on löytänyt ihmislähtöisestä brändityöstä oman kutsumuksensa. Hän on saanut positiivista palautetta puheenvuorojensa konkreettisuudesta ja että innostus on useimmiten tarttunut myös kuulijoihin. Puheenvuoroihin kuuluu kevyt räätälöinti aina asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. yrittäjille, yrityksille, työnhakijoille, uran vaihtajille tai tutkijoille.

Aiheet esimerkiksi

  • Miksi tehdä osaamisesta numeroa ja asiantuntijasta brändiä?
  • Oman osaamisen tunnistaminen ja sen hyödyntäminen
  • Astu rohkeasti esille somessa – mitä hyötyä siitä on?
  • Yrittäjyyspotentiaalin tunnistaminen – onko sinusta yrittäjäksi?
  • Ideasta luovan alan yrittäjäksi

Pressikuvat

Emmi Harjuniemi

Emmi Harjuniemi

Empaattinen brändistrategi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2