Tiina Talvitie, Lehto Group Oyj:n digijohtaja

Tiina Talvitie

Tiina Talvitie on luova, positiivinen, innostava ja haasteita rakastava uudistaja, sekä aikaansaava käytännön toimeenpanija. Hänet tunnetaan intohimoisena, rohkeana ja kantaaottavana, totuttuja toimintatapoja haastavana johtajana. Hän johtaa suomalaisessa pörssiyrityksessä liiketoimintalähtöistä digitaalista transformaatiota. Tiina on digijohtajana poikkeuksellisen laaja-alainen moniosaaja. Hänellä on vahvan teknologia- ja ohjelmistokehitystaustansa lisäksi vankka käytännön kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, strategiatyöstä ja asiakaskokemuksesta. Lisäksi hän on innovaatiojohtamisen ja mentoroinnin ammattilainen.

"Suomessa tulokulma digitalisaation hyödyntämiseen on hyvin teknologialähtöinen. Haluan omalta osaltani olla mukana tuomassa liiketoiminta- ja asiakasarvonäkemystä uusien digitaalisten palveluiden luomiseen suomalaisissa yrityksissä. Yrityksen toimintojen onnistunut digitalisointi puolestaan edellyttää toimintatapojen yhtäaikaista uudistamista ja ihmisten johtamista. Tieto ei yksin tuota toimintaa – jos tunne ja inhimillinen puoli eivät herää."

Tiina puhuu digitaalisen transformaation toimeenpanemisesta ja miten muutoshanketta johdetaan hallitusti. Hän puhuu rohkeudesta ja ihmisten johtamisesta omien kokemustensa kautta. Tiinalla on laaja käytännön kokemus ICT-alalta ja rakennusteollisuudesta. Tiinan osaaminen on kuitenkin toimialariippumatonta ja hänen käytännön kokemuksistaan saatuja oppeja voidaan soveltaa loistavasti alalla kuin alalla.

Lue lisää...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2